-->

Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı kitabını inceleyeceğiz. Terry Pratchett tarafından yazılan Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı kitabı 2018-01-23 tarihinde yayınlanmıştır. Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DELİ DOLU yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Terry Pratchett tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı Kitabı Tanıtım Bülteni

Terry Pratchett tarafından kaleme alınmış Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Küçük Tanrılar, kült yazar Sör Terry Pratchett'ın, dünya çapında 85 milyonun üzerinde satan "DiskDünya" serisinin 13.'üncü, "Kadim Uygarlıklar" alt dizisinin 2. kitabı. Dinlerden ve savaşlardan oluşan dünya tarihine ışık tutan Küçük Tanrılar, mizahi dehâsıyla bu kez dinin sömürülmesini ve savaşların gerekçeleri gibi önemli konuları sorguluyor. Tanrılar nereden gelir? Ve nereye giderler? DiskDünya'da bir sürü küçük tanrı vardır ve yaygın bir teoriye göre tanrılar, birileri onlara inandığı için var olur, büyür ve gelişirler. Bir tanrının, açlığını çektiği tek bir şey vardır: inanç. Okuma yazma bilmemesine rağmen çok kuvvetli bir fotografik hafızaya sahip olan genç Brutha, aklı biraz eksik ama imanlı biridir. Günlerden bir gün tanrısı onunla konuşur. Brutha ilk başta korkup kaçsa da sonunda yerdeki kaplumbağanın, yani Büyük Tanrı Om'un, onunla konuştuğunu anlar. Brutha kısa bir süre sonra, farkında olmadan, insanlık tarihinin en eski hikâyelerinden birinde başrole bürünür; hem de boyundan ve kilosundan büyük işlere kalkışarak.  Niran Elçi'nin pürüzsüz Türkçesi ve Delidolu'nun özenli baskısıyla okurlarının beğenisine sunulan Küçük Tanrılar, özgün ve gerçekçi hikâyesiyle, DiskDünya serisindeki yerini alıyor.   "Korku tuhaf bir topraktır. İtaat, o toprakta genellikle mısır gibi, sıra sıra yetişir; çevresindeki yabani otları ayıklaması kolay olur. Ama bazen orada meydan okuma patatesleri de biter ve onlar hep yeraltında gelişir."


Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı


Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı Kitabı İndirme Linkleri


Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı Pdf İndirme Linkleri

Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı Yandex Disk Pdf İndir

Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı Google Drive Pdf İndir


Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı Epub İndirme Linkleri

Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı Yandex Disk Ebup İndir

Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı Google Drive Epub İndir


Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı Mobi İndirme Linkleri


Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı Yandex Disk Mobi İndir

Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı Etiketleri

Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı kitabı hakkında genel bilgiler, Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı kitabının yazarı kimdir, Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı kitabının özeti, Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı pdf indirme linki, Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı epub indirme linki, Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı mobi indirme linki, Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı kitabını indir, Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı kitabı tanıtım bülteni, Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı arka kapak yazısı, Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı kitabı kaç sayfa, Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı hangi yayınevi tarafından basıldı, Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı kitabının türü nedir, Küçük Tanrılar & Bir Diskdünya Romanı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information