-->

Kalemin Yazgısı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kalemin Yazgısı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kalemin Yazgısı kitabını inceleyeceğiz. Selvigül Kandoğmuş Şahin tarafından yazılan Kalemin Yazgısı kitabı 2014-12-02 tarihinde yayınlanmıştır. Kalemin Yazgısı kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup OKUR KİTAPLIĞI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kalemin Yazgısı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Selvigül Kandoğmuş Şahin tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kalemin Yazgısı Kitabı Tanıtım Bülteni

Selvigül Kandoğmuş Şahin tarafından kaleme alınmış Kalemin Yazgısı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Yazgınızı yaşarken, bazı insanlar bir ayet gibi çıkar karşınıza... Bunlar eşinizdir, evlatlarınızdır, dostlarınızdır. Onlarla yollarınızın kesişmesi kaderdir, yazgıdır. Birlikte yürüdüğünüz yol, paylaşımlarınız, ortak değerleriniz, ötelere adımlarınız vardır. 'Bu dünyayı ne yapıp yapıp Öteki Dünyadan haberdar kılmalı. Onunla tanıştırmalı. Unutmuş olduğu o dünyayı ona hatırlatmalı. Cennete doğru uzatmalı' diye hatırlatmalar yapar Üstad Sezai Karakoç." Selvigül Şahin, Kalemin Yazgısı kitabında unutmuş olduğu dünyayı hatırlatıyor okura. Kaleminin mürekkebini canhıraş ve mütevazi duygularla Cennete doğru uzanmak isteyenleri kurtuluşa ve duaya davet etmek için akıtıyor. Kalemin Yazgısı, duygu, düşünce, inanç ve dua ile harmanlanıp insana, insanlığa sonrasını hatırlatıp adalet ve vicdana çağırıyor.


Kalemin Yazgısı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kalemin Yazgısı


Kalemin Yazgısı Kitabı İndirme Linkleri


Kalemin Yazgısı Pdf İndirme Linkleri

Kalemin Yazgısı Yandex Disk Pdf İndir

Kalemin Yazgısı Google Drive Pdf İndir


Kalemin Yazgısı Epub İndirme Linkleri

Kalemin Yazgısı Yandex Disk Ebup İndir

Kalemin Yazgısı Google Drive Epub İndir


Kalemin Yazgısı Mobi İndirme Linkleri


Kalemin Yazgısı Yandex Disk Mobi İndir

Kalemin Yazgısı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kalemin Yazgısı Etiketleri

Kalemin Yazgısı kitabı hakkında genel bilgiler, Kalemin Yazgısı kitabının yazarı kimdir, Kalemin Yazgısı kitabının özeti, Kalemin Yazgısı pdf indirme linki, Kalemin Yazgısı epub indirme linki, Kalemin Yazgısı mobi indirme linki, Kalemin Yazgısı kitabını indir, Kalemin Yazgısı kitabı tanıtım bülteni, Kalemin Yazgısı arka kapak yazısı, Kalemin Yazgısı kitabı kaç sayfa, Kalemin Yazgısı hangi yayınevi tarafından basıldı, Kalemin Yazgısı kitabının türü nedir, Kalemin Yazgısı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information