-->

Julia'nın Şarkısı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Julia'nın Şarkısı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Julia'nın Şarkısı kitabını inceleyeceğiz. Charles Sheehan Miles tarafından yazılan Julia'nın Şarkısı kitabı 2015-11-06 tarihinde yayınlanmıştır. Julia'nın Şarkısı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup YABANCI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Julia'nın Şarkısı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Charles Sheehan Miles tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Julia'nın Şarkısı Kitabı Tanıtım Bülteni

Charles Sheehan Miles tarafından kaleme alınmış Julia'nın Şarkısı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Herkesin isyan edebileceği bir şey olmalı." Crank Wilson, bir punk grubu kurmak üzere Güney Boston'daki evinden on altı yaşında ayrılmıştı. Altı yıl sonra babasıyla araları hâlâ limoniydi ve annesiyle konuşmuyordu bile. Değer verdiği tek kişi erkek kardeşi Sean'dı ama Sean'a göz kulak olmak bazen tam zamanlı bir iş olabiliyordu. Crank'in hayattan istediği tek şey, şarkılarını yazabilmek için rahat bırakılmak ve kurduğu müzik grubunun başarılı olmasıydı. Julia Thompson, babasının kariyerini riske atacak olan bir sırla beraber birkaç yıl önce Pekin'den Washington'a gelmişti. Şimdi ise Harvard'daki son yılındaydı ve duygularının kontrolünü kaybetmemek için geçmişten gelen hayaletlerle savaşıyordu. Julia ve Crank, bir savaş karşıtı protesto esnasından karşılaştıklarında, aralarındaki bağ o kadar güçlüydü ki her şeyi altüst edebilirdi. "Asi bir ruhun bu zarif aşkını kesinlikle tekrar okumak isteyeceksiniz!" –Merve Akıncı, Şahmelek ve Senli'nin yazarı "Charles Sheehan-Miles'ın yazım tarzı nefes kesici! Sizi hikâyenin içine hapsediyor ve asla bırakmıyor." –Aestas Book Blog "Bu, sadece bir aşk romanı değil. Aynı zamanda aile sevgisini, arkadaşlığı ve "birlikteliğin" iyileştirme gücünü de anlatıyor." –Maryse's Book Blog "Bence bu kitabı herkes okumalı. İnanın bana pişman olmayacaksınız!" –The Indie Bookshelf "Etkileyici bir anlatımla duygular adeta sayfalardan taşıp size kadar ulaşıyor, fakat acının ve aşkın mükemmel dengesi boğulmanıza engel oluyor. Kelimenin tam anlamıyla dolu dolu bir kitaptı!" –Tuğçe'nin Kitaplığı


Julia'nın Şarkısı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Julia'nın Şarkısı


Julia'nın Şarkısı Kitabı İndirme Linkleri


Julia'nın Şarkısı Pdf İndirme Linkleri

Julia'nın Şarkısı Yandex Disk Pdf İndir

Julia'nın Şarkısı Google Drive Pdf İndir


Julia'nın Şarkısı Epub İndirme Linkleri

Julia'nın Şarkısı Yandex Disk Ebup İndir

Julia'nın Şarkısı Google Drive Epub İndir


Julia'nın Şarkısı Mobi İndirme Linkleri


Julia'nın Şarkısı Yandex Disk Mobi İndir

Julia'nın Şarkısı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Julia'nın Şarkısı Etiketleri

Julia'nın Şarkısı kitabı hakkında genel bilgiler, Julia'nın Şarkısı kitabının yazarı kimdir, Julia'nın Şarkısı kitabının özeti, Julia'nın Şarkısı pdf indirme linki, Julia'nın Şarkısı epub indirme linki, Julia'nın Şarkısı mobi indirme linki, Julia'nın Şarkısı kitabını indir, Julia'nın Şarkısı kitabı tanıtım bülteni, Julia'nın Şarkısı arka kapak yazısı, Julia'nın Şarkısı kitabı kaç sayfa, Julia'nın Şarkısı hangi yayınevi tarafından basıldı, Julia'nın Şarkısı kitabının türü nedir, Julia'nın Şarkısı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information