-->

Jordan’ın Peşinde Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Jordan'ın Peşinde Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Jordan'ın Peşinde kitabını inceleyeceğiz. Miranda Kenneally tarafından yazılan Jordan'ın Peşinde kitabı 2017-01-13 tarihinde yayınlanmıştır. Jordan'ın Peşinde kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup YABANCI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Jordan'ın Peşinde hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Miranda Kenneally tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Jordan'ın Peşinde Kitabı Tanıtım Bülteni

Miranda Kenneally tarafından kaleme alınmış Jordan'ın Peşinde kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu oyunda TAKTİKLERE yer yok. Hangi kız gece gündüz, yakışıklı Amerikan futbolu oyuncularıyla çevrili olmak istemezdi ki… Jordan Woods sadece onlarla çevrili değildi, aynı zamanda onların takım kaptanı ve okul takımının oyun kurucusuydu. Çocukların hepsi onu içlerinden biri gibi görüyordu ve Jordan bunu hiçbir zaman sorun etmiyordu. Tabii ki atletizm bursu tehlikeye girmediği ve en iyi futbol programına sahip üniversiteye girebileceği sürece.    Ancak Ty Green okuluna transfer olduğunda, uğruna savaştığı her şey tehlikeye girmişti. Çocuk sadece harika bir oyun kurucu olmakla kalmıyordu, aynı zamanda fazlasıyla da çekiciydi. Bu nedenle Jordan hayatında ilk kez zayıf hissediyordu. Bir yandan kalp kırıklığı kaçınılmaz görünürken, bir yandan da bursu tehlikeye girebilirdi… Peki ama, Jordan bu koşullar altında her zamanki gibi soğukkanlılığını koruyarak aklını oyunda tutabilecek miydi?       "Her kim futbol ve kızlar bir arada olmaz demişse, henüz Jordan'ın Peşinde'yi okumamış demektir. Elimden bırakamadım!" -Simone Elkeles, Kusursuz Kimya romanının New York Times çoksatan yazarı   "Karşısına çıkan seçenekleri sorgulayan kimse Jordan'ın kararlarını ve zaferlerini anlamakta hiç zorlanmayacak." –Sarah Ockler, Kırık Kalpler romanının yazarı 


Jordan'ın Peşinde Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Jordan'ın Peşinde


Jordan'ın Peşinde Kitabı İndirme Linkleri


Jordan'ın Peşinde Pdf İndirme Linkleri

Jordan'ın Peşinde Yandex Disk Pdf İndir

Jordan'ın Peşinde Google Drive Pdf İndir


Jordan'ın Peşinde Epub İndirme Linkleri

Jordan'ın Peşinde Yandex Disk Ebup İndir

Jordan'ın Peşinde Google Drive Epub İndir


Jordan'ın Peşinde Mobi İndirme Linkleri


Jordan'ın Peşinde Yandex Disk Mobi İndir

Jordan'ın Peşinde Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Jordan'ın Peşinde Etiketleri

Jordan'ın Peşinde kitabı hakkında genel bilgiler, Jordan'ın Peşinde kitabının yazarı kimdir, Jordan'ın Peşinde kitabının özeti, Jordan'ın Peşinde pdf indirme linki, Jordan'ın Peşinde epub indirme linki, Jordan'ın Peşinde mobi indirme linki, Jordan'ın Peşinde kitabını indir, Jordan'ın Peşinde kitabı tanıtım bülteni, Jordan'ın Peşinde arka kapak yazısı, Jordan'ın Peşinde kitabı kaç sayfa, Jordan'ın Peşinde hangi yayınevi tarafından basıldı, Jordan'ın Peşinde kitabının türü nedir, Jordan'ın Peşinde kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information