-->

Hicaz Yaprakları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hicaz Yaprakları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hicaz Yaprakları kitabını inceleyeceğiz. Hüzeyme Yeşim Koçak tarafından yazılan Hicaz Yaprakları kitabı 2014-07-19 tarihinde yayınlanmıştır. Hicaz Yaprakları kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup AKÇAĞ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hicaz Yaprakları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hüzeyme Yeşim Koçak tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hicaz Yaprakları Kitabı Tanıtım Bülteni

Hüzeyme Yeşim Koçak tarafından kaleme alınmış Hicaz Yaprakları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Seneler sonra bile bu ânı hatırlayacak. Dağlar, ovalar, çöller, asırlar, yıldızlar aşacaklar. Durdurulamazlar, duramazlar. İn, cin, şeytan, nefis, dağ her kimse, ne olursa olsun bentleri yıkacaklar. Önlenemez bir hızla mesafeleri deviriyorlar. Yürümeyecek, koşacaklar. Bir yerden davullar, kösler çalmıyor. Neyler üfleniyor. Gök ordularının sesleri,cengâverlerin avazeleri duyuluyor. Bir "soluk" aldılar belli. Nefes'lendiler. Sema'nın göğsü, bahtiyarlıkla kabarıyor. "Bahtiyarlık" işte, tünelin birini aştı. "Bahtiyarlık" dağa kazmayı salladı. "Bahtiyarlık" taş değil kayaları savuruyor kükreyen ama çökmüş şerre. Yürüyen Bahtiyarlık, dev Pervanelerin peşinde vuruyor benliğe yüz kerre. "Kimin havasmdasm ha? Kimin kanatlarındasın" Kafilenin önüne geçtiler. Bayrak onlarda. Gerilerden tanıdık bir erkek sesi ve itiraz eli kalkıyor. Seneler sonra bile bu ânı hatırlayacak."


Hicaz Yaprakları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hicaz Yaprakları


Hicaz Yaprakları Kitabı İndirme Linkleri


Hicaz Yaprakları Pdf İndirme Linkleri

Hicaz Yaprakları Yandex Disk Pdf İndir

Hicaz Yaprakları Google Drive Pdf İndir


Hicaz Yaprakları Epub İndirme Linkleri

Hicaz Yaprakları Yandex Disk Ebup İndir

Hicaz Yaprakları Google Drive Epub İndir


Hicaz Yaprakları Mobi İndirme Linkleri


Hicaz Yaprakları Yandex Disk Mobi İndir

Hicaz Yaprakları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hicaz Yaprakları Etiketleri

Hicaz Yaprakları kitabı hakkında genel bilgiler, Hicaz Yaprakları kitabının yazarı kimdir, Hicaz Yaprakları kitabının özeti, Hicaz Yaprakları pdf indirme linki, Hicaz Yaprakları epub indirme linki, Hicaz Yaprakları mobi indirme linki, Hicaz Yaprakları kitabını indir, Hicaz Yaprakları kitabı tanıtım bülteni, Hicaz Yaprakları arka kapak yazısı, Hicaz Yaprakları kitabı kaç sayfa, Hicaz Yaprakları hangi yayınevi tarafından basıldı, Hicaz Yaprakları kitabının türü nedir, Hicaz Yaprakları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information