-->

Havada Kar Sesi Var Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Havada Kar Sesi Var Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Havada Kar Sesi Var kitabını inceleyeceğiz. Erdal Öz tarafından yazılan Havada Kar Sesi Var kitabı 2019-03-05 tarihinde yayınlanmıştır. 132 sayfa olarak yayınlanan Havada Kar Sesi Var kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Havada Kar Sesi Var hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Erdal Öz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Havada Kar Sesi Var Kitabı Tanıtım Bülteni

Erdal Öz tarafından kaleme alınmış Havada Kar Sesi Var kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İlk kitabım olan Yorgunlar'a bunca yıl sonra bir daha göz atınca, onun ilk kitap olmanın bütün özelliklerini taşıdığını gördüm. O kitabımdaki öykülerden dört tanesini iyi ki yazmışım diyorum; altlarına bugün de hiç çekinmeden adımı koyabiliyorum. Ama bir kitap yapmayı keşke biraz daha geciktirseydim de, geri kalan öyküleri yırtıp atacak vaktim kalsaydı diye düşünüyorum şimdi. İkinci öykü kitabım Kanayan'dan önce ve sonra yazdığım başka öykülerimi de ekleyince Havada Kar Sesi Var çıktı ortaya. O öyküleri yazdığım yıllar düşünülürse, Yorgunlar'dan aldığım öykülerde `sivilceli dönem' diyebileceğim ergenlik dönemi, sonraki öykülerde de genellikle `ilk gençlik dönemi' kaçınılmaz bir biçimde yansıyor. Bir araya getirirken bu öyküleri yeni baştan elden geçirdiğimi de belirtmeliyim.


Havada Kar Sesi Var Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Havada Kar Sesi Var


Havada Kar Sesi Var Kitabı İndirme Linkleri


Havada Kar Sesi Var Pdf İndirme Linkleri

Havada Kar Sesi Var Yandex Disk Pdf İndir

Havada Kar Sesi Var Google Drive Pdf İndir


Havada Kar Sesi Var Epub İndirme Linkleri

Havada Kar Sesi Var Yandex Disk Ebup İndir

Havada Kar Sesi Var Google Drive Epub İndir


Havada Kar Sesi Var Mobi İndirme Linkleri


Havada Kar Sesi Var Yandex Disk Mobi İndir

Havada Kar Sesi Var Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Havada Kar Sesi Var Etiketleri

Havada Kar Sesi Var kitabı hakkında genel bilgiler, Havada Kar Sesi Var kitabının yazarı kimdir, Havada Kar Sesi Var kitabının özeti, Havada Kar Sesi Var pdf indirme linki, Havada Kar Sesi Var epub indirme linki, Havada Kar Sesi Var mobi indirme linki, Havada Kar Sesi Var kitabını indir, Havada Kar Sesi Var kitabı tanıtım bülteni, Havada Kar Sesi Var arka kapak yazısı, Havada Kar Sesi Var kitabı kaç sayfa, Havada Kar Sesi Var hangi yayınevi tarafından basıldı, Havada Kar Sesi Var kitabının türü nedir, Havada Kar Sesi Var kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information