-->

Gülümsemeler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gülümsemeler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gülümsemeler kitabını inceleyeceğiz. Onur Bütün tarafından yazılan Gülümsemeler kitabı 2018-04-17 tarihinde yayınlanmıştır. Gülümsemeler kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup ALAKARGA SANAT YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gülümsemeler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Onur Bütün tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gülümsemeler Kitabı Tanıtım Bülteni

Onur Bütün tarafından kaleme alınmış Gülümsemeler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Seramis teyze binde bir mekâna uğrar, yalnızca Ömer abiyle tavlaya otururdu. Onun ziyaretinin gerçekleştiği anlarda kimsenin gıkı çıkmaz, tumturaklı laflar ağzından dökülüverecek diye herkes nefesini tutardı. Jülide, annesinin onca lafı nasıl öğrenmiş olduğuna hayret ederdi.    Onur Bütün, Gülümsemeler adlı ilk öykü kitabıyla olmadık zamanlarda olmadık olaylara tanık olan, duyan, gördüğünü duyduğunu sindiremeyip içinde büyüten, öfkelenen, sevinen insanların öykülerini anlatıyor bize.  Hep mutluluktan gülümsemediğimize dikkat çekiyor aslında, dudaklarımızın bazen acıyla bazen keyifle bazen çaresizlikle kıvrıldığını hatırlatıyor  


Gülümsemeler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gülümsemeler


Gülümsemeler Kitabı İndirme Linkleri


Gülümsemeler Pdf İndirme Linkleri

Gülümsemeler Yandex Disk Pdf İndir

Gülümsemeler Google Drive Pdf İndir


Gülümsemeler Epub İndirme Linkleri

Gülümsemeler Yandex Disk Ebup İndir

Gülümsemeler Google Drive Epub İndir


Gülümsemeler Mobi İndirme Linkleri


Gülümsemeler Yandex Disk Mobi İndir

Gülümsemeler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gülümsemeler Etiketleri

Gülümsemeler kitabı hakkında genel bilgiler, Gülümsemeler kitabının yazarı kimdir, Gülümsemeler kitabının özeti, Gülümsemeler pdf indirme linki, Gülümsemeler epub indirme linki, Gülümsemeler mobi indirme linki, Gülümsemeler kitabını indir, Gülümsemeler kitabı tanıtım bülteni, Gülümsemeler arka kapak yazısı, Gülümsemeler kitabı kaç sayfa, Gülümsemeler hangi yayınevi tarafından basıldı, Gülümsemeler kitabının türü nedir, Gülümsemeler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information