-->

Dünya Kiracısı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dünya Kiracısı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dünya Kiracısı kitabını inceleyeceğiz. Doğukan İşler tarafından yazılan Dünya Kiracısı kitabı 2019-04-16 tarihinde yayınlanmıştır. Dünya Kiracısı kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup DEDALUS KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dünya Kiracısı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Doğukan İşler tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dünya Kiracısı Kitabı Tanıtım Bülteni

Doğukan İşler tarafından kaleme alınmış Dünya Kiracısı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu dünya soğuyacak, bu dünya elbette bir gün dönmekten bıkıp usanacak. Kim hangi evin sahibi, kim hangi evin kiracısı, neden geldik bu dünyaya, neden koşturup duruyoruz, neden çalışıp didinip duruyoruz, herkes unutacak… Bu ev kiralık değil, bu ev satılık değil, bu ev ve bütün evler, hiç kimsenin değil! Bu dünya bizim değil… Ama sana bu dünyanın sahibi olmayı vadediyorum, var mısın? Gerçek ile rüyanın, fantezi ile dünyanın iç içe geçtiği öyküler anlatmaya devam ediyor okuruna Doğukan İşler. Nobel'e mektup yazan başarısız yazarlar, dünyayı ele geçirmeye çalışan kediler, sokaklarda izmarit toplayan dervişler… Oyunlar kuruyor, rüyalar görüyor, bu gürültülü dünyanın içinden ironi ile bezenmiş cümlelerini bizlere ulaştırmaya çalışıyorlar. Dünya Kiracısı, kendi sesini bulmuş ve evini arayan öykülerin yazarından keyifli bir üçüncü öykü toplamı.


Dünya Kiracısı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dünya Kiracısı


Dünya Kiracısı Kitabı İndirme Linkleri


Dünya Kiracısı Pdf İndirme Linkleri

Dünya Kiracısı Yandex Disk Pdf İndir

Dünya Kiracısı Google Drive Pdf İndir


Dünya Kiracısı Epub İndirme Linkleri

Dünya Kiracısı Yandex Disk Ebup İndir

Dünya Kiracısı Google Drive Epub İndir


Dünya Kiracısı Mobi İndirme Linkleri


Dünya Kiracısı Yandex Disk Mobi İndir

Dünya Kiracısı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dünya Kiracısı Etiketleri

Dünya Kiracısı kitabı hakkında genel bilgiler, Dünya Kiracısı kitabının yazarı kimdir, Dünya Kiracısı kitabının özeti, Dünya Kiracısı pdf indirme linki, Dünya Kiracısı epub indirme linki, Dünya Kiracısı mobi indirme linki, Dünya Kiracısı kitabını indir, Dünya Kiracısı kitabı tanıtım bülteni, Dünya Kiracısı arka kapak yazısı, Dünya Kiracısı kitabı kaç sayfa, Dünya Kiracısı hangi yayınevi tarafından basıldı, Dünya Kiracısı kitabının türü nedir, Dünya Kiracısı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information