-->

Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti kitabını inceleyeceğiz. John Medler tarafından yazılan Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti kitabı 2015-04-13 tarihinde yayınlanmıştır. Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ALTIN BİLEK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca John Medler tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti Kitabı Tanıtım Bülteni

John Medler tarafından kaleme alınmış Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Asıl adım Shabaz Ma'ak Lom. Bir zamanlar Suhaim ve Saif al Din adında iki kardeşim vardı. Bağdat'ın kuzeyinde, Shaab Bölgesi'nde yaşardık, babam pa-zarda mal satardı. Hiç kimseyle bir derdimiz yoktu. Bağdat'ın işgali başladıktan birkaç hafta sonra, 26 Mart 2003'te, ailem pazarda tezgâh açmıştı. Babam beni bir yere mal teslim etmeye göndermişti. O sırada tepemden, alçak irtifada, kır-mızı, beyaz ve mavi yıldızlı bir Amerikan savaş uçağı geçti. Yaşadığımız ve çalıştığımız bölgede hiç Cumhuriyet Muhafızı olmadığından ne yaptıklarını merak ettim. Ama Amerikalıların umrunda değildik. Sadece meyve satmaya çalışan ailemi ve pazardaki diğer masum insanları bombaladılar. İki erkek kardeşimi, an-nemi ve babamı öldürdüler. İşte o zaman cihat çağrısına uydum. Şimdi siz Amerikalılar da insanın, ailesini kaybetmesinin ne demek olduğunu öğrenecek-siniz." Profesör Morse, çok sevdiği karısını 11 Eylül saldırılarında kaybetmiş bir Amerika-lıdır. Bir gün telefonu çalar ve bir adam, Nostradamus'un yüzyıllar öncesinden ken-disine bir mesaj gönderdiğini söyler. Morse, iki çocuğunu da yanına alarak kendisini Nostradamus'un çözülemeyen kehanetlerinin peşinde, gizemli bir bulmacanın içinde bulur. Artık tüm dünyanın kaderi kendi ellerindedir...


Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti


Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti Kitabı İndirme Linkleri


Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti Pdf İndirme Linkleri

Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti Yandex Disk Pdf İndir

Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti Google Drive Pdf İndir


Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti Epub İndirme Linkleri

Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti Yandex Disk Ebup İndir

Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti Google Drive Epub İndir


Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti Mobi İndirme Linkleri


Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti Yandex Disk Mobi İndir

Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti Etiketleri

Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti kitabı hakkında genel bilgiler, Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti kitabının yazarı kimdir, Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti kitabının özeti, Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti pdf indirme linki, Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti epub indirme linki, Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti mobi indirme linki, Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti kitabını indir, Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti kitabı tanıtım bülteni, Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti arka kapak yazısı, Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti kitabı kaç sayfa, Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti hangi yayınevi tarafından basıldı, Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti kitabının türü nedir, Dörtlükler - Nostradamus'un Kayıp Kehaneti kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information