-->

Delikanlı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Delikanlı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Delikanlı kitabını inceleyeceğiz. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski tarafından yazılan Delikanlı kitabı 2017-08-01 tarihinde yayınlanmıştır. Delikanlı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DİONİS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Delikanlı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fyodor Mihayloviç Dostoyevski tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Delikanlı Kitabı Tanıtım Bülteni

Fyodor Mihayloviç Dostoyevski tarafından kaleme alınmış Delikanlı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Dostoyevski'nin Delikanlı romanının anlatıcısı ve başkahramanı Arkady Dolgorky; on dokuz yaşında, naif, tutkularında ve görüşlerinde ateşli bir gençtir. Sefih bir ev sahibinin gayrimeşru çocuğu olan Arkady, babasının hatalarını meydana çıkarmakla onun sevgisini kazanmak arasında bölünmüştür. Çok az tanıdığı babasıyla yüzleşmek için St. Petersburg'a gider. Tam oluşmamış bir birleşme hayalinden esinlenmiştir ve elinde kendisine başkalarının üzerinde bir güç verdiğine inandığı gizemli bir belge vardır.


Delikanlı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Delikanlı


Delikanlı Kitabı İndirme Linkleri


Delikanlı Pdf İndirme Linkleri

Delikanlı Yandex Disk Pdf İndir

Delikanlı Google Drive Pdf İndir


Delikanlı Epub İndirme Linkleri

Delikanlı Yandex Disk Ebup İndir

Delikanlı Google Drive Epub İndir


Delikanlı Mobi İndirme Linkleri


Delikanlı Yandex Disk Mobi İndir

Delikanlı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Delikanlı Etiketleri

Delikanlı kitabı hakkında genel bilgiler, Delikanlı kitabının yazarı kimdir, Delikanlı kitabının özeti, Delikanlı pdf indirme linki, Delikanlı epub indirme linki, Delikanlı mobi indirme linki, Delikanlı kitabını indir, Delikanlı kitabı tanıtım bülteni, Delikanlı arka kapak yazısı, Delikanlı kitabı kaç sayfa, Delikanlı hangi yayınevi tarafından basıldı, Delikanlı kitabının türü nedir, Delikanlı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information