-->

Çürümüş & Mükemmel Kurban Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Çürümüş & Mükemmel Kurban Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Çürümüş & Mükemmel Kurban kitabını inceleyeceğiz. Jay Bonansinga tarafından yazılan Çürümüş & Mükemmel Kurban kitabı 2018-09-27 tarihinde yayınlanmıştır. Çürümüş & Mükemmel Kurban kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup REN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Çürümüş & Mükemmel Kurban hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jay Bonansinga tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Çürümüş & Mükemmel Kurban Kitabı Tanıtım Bülteni

Jay Bonansinga tarafından kaleme alınmış Çürümüş & Mükemmel Kurban kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yürüyen Ölüler'in Yazarından Şehri vuran büyük kasırganın ardından yaralarını sarmaya çalışan New Orleans'ın kalbinde acımasız bir seri katil iş başındadır. Şehir kendini onarma mücadelesi verirken o, sadece yok etmek için insan avındadır. Kurbanlarının etrafına Fransız Mahallesi'nin kendisi kadar gizemli objeler bırakan bu katili bulmak, Özel Ajan Ulysses Grove için kişisel bir meseleye dönüşür. Çünkü katilin son kurbanı Grove'un çok sevdiği arkadaşı, saygıdeğer bir profesördür ve onun ölümü, ardında bu çılgınlığı sona erdirecek deliller bırakmıştır. Grove ve gazeteci Maura County, profesörün kısmen yok edilmiş notlarını ve eski dosyaları açtıklarında korkunç gerçekler de bir bir ortaya çıkar: Yanlış giden bir Maya keşif gezisi, antik bir uygarlık, insan kurban etme törenleri, durdurulamaz bir gücün sırlarına dokunan bir seri katil. Donmuş'un bu sürükleyici devam kitabında Grove, kendi geçmişiyle derin bağlantılı, onu nihai ganimet olarak gören, gözü dönmüş psikopatı avlamak için yola çıkıyor.  


Çürümüş & Mükemmel Kurban Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Çürümüş & Mükemmel Kurban


Çürümüş & Mükemmel Kurban Kitabı İndirme Linkleri


Çürümüş & Mükemmel Kurban Pdf İndirme Linkleri

Çürümüş & Mükemmel Kurban Yandex Disk Pdf İndir

Çürümüş & Mükemmel Kurban Google Drive Pdf İndir


Çürümüş & Mükemmel Kurban Epub İndirme Linkleri

Çürümüş & Mükemmel Kurban Yandex Disk Ebup İndir

Çürümüş & Mükemmel Kurban Google Drive Epub İndir


Çürümüş & Mükemmel Kurban Mobi İndirme Linkleri


Çürümüş & Mükemmel Kurban Yandex Disk Mobi İndir

Çürümüş & Mükemmel Kurban Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Çürümüş & Mükemmel Kurban Etiketleri

Çürümüş & Mükemmel Kurban kitabı hakkında genel bilgiler, Çürümüş & Mükemmel Kurban kitabının yazarı kimdir, Çürümüş & Mükemmel Kurban kitabının özeti, Çürümüş & Mükemmel Kurban pdf indirme linki, Çürümüş & Mükemmel Kurban epub indirme linki, Çürümüş & Mükemmel Kurban mobi indirme linki, Çürümüş & Mükemmel Kurban kitabını indir, Çürümüş & Mükemmel Kurban kitabı tanıtım bülteni, Çürümüş & Mükemmel Kurban arka kapak yazısı, Çürümüş & Mükemmel Kurban kitabı kaç sayfa, Çürümüş & Mükemmel Kurban hangi yayınevi tarafından basıldı, Çürümüş & Mükemmel Kurban kitabının türü nedir, Çürümüş & Mükemmel Kurban kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information