-->

Çilingir Sofrasında Rakı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Çilingir Sofrasında Rakı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Çilingir Sofrasında Rakı kitabını inceleyeceğiz. Deniz Gürsoy tarafından yazılan Çilingir Sofrasında Rakı kitabı 2001-12-25 tarihinde yayınlanmıştır. 134 sayfa olarak yayınlanan Çilingir Sofrasında Rakı kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup OĞLAK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Çilingir Sofrasında Rakı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Deniz Gürsoy tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Çilingir Sofrasında Rakı Kitabı Tanıtım Bülteni

Deniz Gürsoy tarafından kaleme alınmış Çilingir Sofrasında Rakı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Kadehten küçük bir yudum alınıp dilin üst arka tarafında damak boşluğunda hapsedilir. Kadeh yerine bırakılıp sağında duran su bardağı alınır ve hapsedilmiş olan rakı bu suyun yardımıyla boğazdan aşağı gönderilir. Ardından hemen bir küçük lokma mezeyle ağıza yeni bir lezzet tanıştırılır. Bu işlem öyle muntazam aralıklarla devam ettirilir ki saatte bir tek ya da bir buçuk tek rakı içerek akşam saat sekizde oturulan bir dem masasından tam gece yarısı yarım ya da dörtte üç ufak rakı içerek ve sarhoş olmadan bol bol sohbetli iyi bir gece geçirilerek kalkılabilir. Zaten dem erbabının uzun süre içip de aynı dozda çakırkeyiflikle sarhoş olmadan o masayı paylaşanlarla birlikte hayattan keyif almasının sırrı buradadır. Yukarıda anlatılan erbabın içtiği şekildir. Şimdi yeni yetişmeler ve yabancılar, rakıyı yalnızca aperatif içki olarak alanlar bol sulu rakı bulunan kadehten bir küçük yudum alıp yutmaktalar. Zevk alıyorlarsa kime ne? (...) Rakı masasından nasıl kalkıldığı çok önemlidir. Davranış biçimindeki gevşeme dozuna ve sırasına göre keyif, çakırkeyif, vilisipit, sarhoş, yüklü, paşazom, zom, küfelik olarak kalkılabilir."


Çilingir Sofrasında Rakı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Çilingir Sofrasında Rakı


Çilingir Sofrasında Rakı Kitabı İndirme Linkleri


Çilingir Sofrasında Rakı Pdf İndirme Linkleri

Çilingir Sofrasında Rakı Yandex Disk Pdf İndir

Çilingir Sofrasında Rakı Google Drive Pdf İndir


Çilingir Sofrasında Rakı Epub İndirme Linkleri

Çilingir Sofrasında Rakı Yandex Disk Ebup İndir

Çilingir Sofrasında Rakı Google Drive Epub İndir


Çilingir Sofrasında Rakı Mobi İndirme Linkleri


Çilingir Sofrasında Rakı Yandex Disk Mobi İndir

Çilingir Sofrasında Rakı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Çilingir Sofrasında Rakı Etiketleri

Çilingir Sofrasında Rakı kitabı hakkında genel bilgiler, Çilingir Sofrasında Rakı kitabının yazarı kimdir, Çilingir Sofrasında Rakı kitabının özeti, Çilingir Sofrasında Rakı pdf indirme linki, Çilingir Sofrasında Rakı epub indirme linki, Çilingir Sofrasında Rakı mobi indirme linki, Çilingir Sofrasında Rakı kitabını indir, Çilingir Sofrasında Rakı kitabı tanıtım bülteni, Çilingir Sofrasında Rakı arka kapak yazısı, Çilingir Sofrasında Rakı kitabı kaç sayfa, Çilingir Sofrasında Rakı hangi yayınevi tarafından basıldı, Çilingir Sofrasında Rakı kitabının türü nedir, Çilingir Sofrasında Rakı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information