-->

Bir Güz Sancısı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bir Güz Sancısı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bir Güz Sancısı kitabını inceleyeceğiz. Salihan tarafından yazılan Bir Güz Sancısı kitabı 2019-04-17 tarihinde yayınlanmıştır. Bir Güz Sancısı kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup BERİKAN YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bir Güz Sancısı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Salihan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bir Güz Sancısı Kitabı Tanıtım Bülteni

Salihan tarafından kaleme alınmış Bir Güz Sancısı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hayat ağacımın farklı mevsimlerinde, yaşanan, tanık olunan, Hayaller, yaşanmaması gerekirken yaşananlar, yaşanamayanlar, yarım kalmışlıklar erken gelmek, geç kalmak döngüsün-de sancılar. En önemlisi, insanın kendi içinde kendini yitirmesiydi. Sayısız iklim, her bölge ve mevsimden topladım kendimi. Ağır geldi yüreğime yüküm taştı. Kalem, kâğıda koştu. Yüreğimden dökülenler sizde kalanlar hâlâ bende. Acara'lı, Palavandishvili ve Khimshiashvili hanedanları mensubu Salihan...


Bir Güz Sancısı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bir Güz Sancısı


Bir Güz Sancısı Kitabı İndirme Linkleri


Bir Güz Sancısı Pdf İndirme Linkleri

Bir Güz Sancısı Yandex Disk Pdf İndir

Bir Güz Sancısı Google Drive Pdf İndir


Bir Güz Sancısı Epub İndirme Linkleri

Bir Güz Sancısı Yandex Disk Ebup İndir

Bir Güz Sancısı Google Drive Epub İndir


Bir Güz Sancısı Mobi İndirme Linkleri


Bir Güz Sancısı Yandex Disk Mobi İndir

Bir Güz Sancısı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bir Güz Sancısı Etiketleri

Bir Güz Sancısı kitabı hakkında genel bilgiler, Bir Güz Sancısı kitabının yazarı kimdir, Bir Güz Sancısı kitabının özeti, Bir Güz Sancısı pdf indirme linki, Bir Güz Sancısı epub indirme linki, Bir Güz Sancısı mobi indirme linki, Bir Güz Sancısı kitabını indir, Bir Güz Sancısı kitabı tanıtım bülteni, Bir Güz Sancısı arka kapak yazısı, Bir Güz Sancısı kitabı kaç sayfa, Bir Güz Sancısı hangi yayınevi tarafından basıldı, Bir Güz Sancısı kitabının türü nedir, Bir Güz Sancısı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information