-->

Benim Adım Kadın Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Benim Adım Kadın Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Benim Adım Kadın kitabını inceleyeceğiz. tarafından yazılan Benim Adım Kadın kitabı 2016-03-07 tarihinde yayınlanmıştır. Benim Adım Kadın kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup AZ KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Benim Adım Kadın hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Benim Adım Kadın Kitabı Tanıtım Bülteni

tarafından kaleme alınmış Benim Adım Kadın kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ne feminist bir bakış, ne cinsellik ne de siyaset. Edebi bir vefaya sarılarak kaleme alınmış  kadın ve erkeğin birbirini tamamladığı Hak mucizesi… Yaşanan kadın cinayetlerine inat, kadına uygulanan şiddete inat, dik bir duruş ortaya koymak amacıyla Salih Nurettin Çevik ve pek çok yazar tarafından kaleme alınmış başka bir kadın kitabı 'Benim Adım Kadın'. Deneme ve hikayelerin bulunduğu kitapta, her yazarın metninde, kadından yola çıkarak finalini insana bağlayan özgün çalışmalar yer alıyor.  Her yazı kendi içinde kadını doğurup, erkeğin rengi ile yeniden kanatlandırıyor.  En değerli varlıklarımız olan kadınlarımız için yazılan bu farklı çalışmanın tek amacı kamuoyunda bir nebze olsun farkındalık yaratabilmek… Kitapta yer alan yazarlar: Adem Özbay, Adnan Özer, D. Ali Taşçı, Elif Sönmezışık, Erol Karahan, Gürbüz Sezgin, İskender Pala, Mehmet Nuri Yardım, Mehtap Altan, Mustafa Özçelik, Nazan Bekiroğlu, Nazlı Özburun, Necip Tosun, Pınar Doğu, Recep Garip, Sait Köşk, Salih Nurettin Çevik, Sema Maraşlı, Senai Demirci, Sibel Eraslan, Şeref Akbaba, Tarık Tufan, Turhan Candan, Uğur Canbolat, Zeki Bulduk.


Benim Adım Kadın Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Benim Adım Kadın


Benim Adım Kadın Kitabı İndirme Linkleri


Benim Adım Kadın Pdf İndirme Linkleri

Benim Adım Kadın Yandex Disk Pdf İndir

Benim Adım Kadın Google Drive Pdf İndir


Benim Adım Kadın Epub İndirme Linkleri

Benim Adım Kadın Yandex Disk Ebup İndir

Benim Adım Kadın Google Drive Epub İndir


Benim Adım Kadın Mobi İndirme Linkleri


Benim Adım Kadın Yandex Disk Mobi İndir

Benim Adım Kadın Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Benim Adım Kadın Etiketleri

Benim Adım Kadın kitabı hakkında genel bilgiler, Benim Adım Kadın kitabının yazarı kimdir, Benim Adım Kadın kitabının özeti, Benim Adım Kadın pdf indirme linki, Benim Adım Kadın epub indirme linki, Benim Adım Kadın mobi indirme linki, Benim Adım Kadın kitabını indir, Benim Adım Kadın kitabı tanıtım bülteni, Benim Adım Kadın arka kapak yazısı, Benim Adım Kadın kitabı kaç sayfa, Benim Adım Kadın hangi yayınevi tarafından basıldı, Benim Adım Kadın kitabının türü nedir, Benim Adım Kadın kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information