-->

Bay Miller Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bay Miller Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bay Miller kitabını inceleyeceğiz. Charles den Tex tarafından yazılan Bay Miller kitabı 2010-02-17 tarihinde yayınlanmıştır. Bay Miller kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup OKUYAN US YAYIN-KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bay Miller hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Charles den Tex tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bay Miller Kitabı Tanıtım Bülteni

Charles den Tex tarafından kaleme alınmış Bay Miller kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"…Bildiklerimi kafamda toparlamaya çalıştım. İnternettee esrarengiz bir web sayfasına rastlamıştım. Aslında çok ilginç değildi, anlamadığım çok şey vardı. Ama bu web sayfası öldürücüydü ve bu durum kesinlikle dikkat çekiciydi. Daha önce hiç öldürücü bir web sayfasına rastlamamıştım…" Peter Bellicher, uluslararası bir firmada danışmanlık yapmaktadır. Başarılı bir kariyer, sorunsuz bir hayat. Ama kendini güvende hissettiği bu yalıtılmış dünya, bir cinayete tanık olmasıyla aniden yıkılır. Bütün kanıtlar suçlu olduğunu göstermektedir. Artık, doğup büyüdüğü şehirde bir kaçak durumuna düşmüştür. Amsterdam sokaklarında ve sanal dünyada ölümcül bir kovalamaca başlar. Bellicher, internet üzerinden her eve sızan, dev bir ağın ortasındadır: Bay Miller'ın evine hoşgeldiniz! "Son derece heyecanlı bir polisiye." de Volkskrant "Zekice kurgulanmış, sürükleyici bir roman." Brabants Dagblad


Bay Miller Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bay Miller


Bay Miller Kitabı İndirme Linkleri


Bay Miller Pdf İndirme Linkleri

Bay Miller Yandex Disk Pdf İndir

Bay Miller Google Drive Pdf İndir


Bay Miller Epub İndirme Linkleri

Bay Miller Yandex Disk Ebup İndir

Bay Miller Google Drive Epub İndir


Bay Miller Mobi İndirme Linkleri


Bay Miller Yandex Disk Mobi İndir

Bay Miller Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bay Miller Etiketleri

Bay Miller kitabı hakkında genel bilgiler, Bay Miller kitabının yazarı kimdir, Bay Miller kitabının özeti, Bay Miller pdf indirme linki, Bay Miller epub indirme linki, Bay Miller mobi indirme linki, Bay Miller kitabını indir, Bay Miller kitabı tanıtım bülteni, Bay Miller arka kapak yazısı, Bay Miller kitabı kaç sayfa, Bay Miller hangi yayınevi tarafından basıldı, Bay Miller kitabının türü nedir, Bay Miller kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information