-->

Bay King Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bay King Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bay King kitabını inceleyeceğiz. Ronald De Feo tarafından yazılan Bay King kitabı 2013-03-14 tarihinde yayınlanmıştır. Bay King kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup İTHAKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bay King hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ronald De Feo tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bay King Kitabı Tanıtım Bülteni

Ronald De Feo tarafından kaleme alınmış Bay King kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Hedefler ve mekanlar farklı olsa da iş hep aynıydı. Her işin sonu aynı şekilde bitiyordu. Öyle olmak zorundaydı… Aynı hikaye, aynı rutin. Tetiği çekersin, adam ölu¨r, o kadar. Ya tetiği çekmezsen ne olur?" Yaptığı işten sıkılmaya başlayan ve mimariye olan tutkusunu keşfeden işinin erbabı bir tetikçi için du¨nya artık vurulması gereken hedeflerin peşinde koşulacak bir yer olmaktan çıkar. Hayatındaki en zor göreve gönderildiğinde yeni tutkuları ve kariyeri arasında kesin bir seçim yapmak zorunda kalır... "Öfkeli ve takıntılı bir adamın çevresindeki du¨nyaya dair derin bir farkındalık geliştirmesi hakkında ilgi çekici bir öyku¨..." PUBLISHERS WEEKLY


Bay King Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bay King


Bay King Kitabı İndirme Linkleri


Bay King Pdf İndirme Linkleri

Bay King Yandex Disk Pdf İndir

Bay King Google Drive Pdf İndir


Bay King Epub İndirme Linkleri

Bay King Yandex Disk Ebup İndir

Bay King Google Drive Epub İndir


Bay King Mobi İndirme Linkleri


Bay King Yandex Disk Mobi İndir

Bay King Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bay King Etiketleri

Bay King kitabı hakkında genel bilgiler, Bay King kitabının yazarı kimdir, Bay King kitabının özeti, Bay King pdf indirme linki, Bay King epub indirme linki, Bay King mobi indirme linki, Bay King kitabını indir, Bay King kitabı tanıtım bülteni, Bay King arka kapak yazısı, Bay King kitabı kaç sayfa, Bay King hangi yayınevi tarafından basıldı, Bay King kitabının türü nedir, Bay King kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information