-->

Baharistan Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Baharistan Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Baharistan kitabını inceleyeceğiz. Molla Cami tarafından yazılan Baharistan kitabı 2017-12-08 tarihinde yayınlanmıştır. Baharistan kitabı Doğu Klasikleri türünde yayınlanmış olup SEMERKAND YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Baharistan hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Molla Cami tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Baharistan Kitabı Tanıtım Bülteni

Molla Cami tarafından kaleme alınmış Baharistan kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Klasik Fars edebiyatının son büyük şairi sayılan ve "Hatemü'ş-şuarâ" lakabıyla anılan Molla Câmî [kuddise sırruhû], nazım ve nesir alanında birçok eser kaleme almıştır. Sayısız şair tarafından övgüye mazhar olan Câmî, Hindistan'dan Balkanlara kadar geniş bir coğrafyada büyük saygı görmüştür. Elinizdeki eser de Molla Câmî tarafından kaleme alınan bu güzel çalışmalardan biridir; tertip ve üslûp bakımından da oldukça önemlidir. Dil ve anlatım yönüyle sade ve anlaşılır olarak yazılan bu güzide kitap, hem didaktik manada seçkin bir yere sahiptir hem de şairler tezkiresi niteliğinde edebiyat ve tarih alanında ayrı bir konuma haizdir. İçindeki hikâye örgüleriyle bilgi, tecrübe ve nasihat aktaran meşhur kitap, okunması gereken şark klasikleri arasında yer alır. Titiz bir çalışma ile siz değerli okuyucularımıza sunulan Bahâristân, eğitici ve öğretici yönüyle Osmanlı döneminde oldukça rağbet gören Farsça eserlerden biridir.


Baharistan Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Baharistan


Baharistan Kitabı İndirme Linkleri


Baharistan Pdf İndirme Linkleri

Baharistan Yandex Disk Pdf İndir

Baharistan Google Drive Pdf İndir


Baharistan Epub İndirme Linkleri

Baharistan Yandex Disk Ebup İndir

Baharistan Google Drive Epub İndir


Baharistan Mobi İndirme Linkleri


Baharistan Yandex Disk Mobi İndir

Baharistan Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Baharistan Etiketleri

Baharistan kitabı hakkında genel bilgiler, Baharistan kitabının yazarı kimdir, Baharistan kitabının özeti, Baharistan pdf indirme linki, Baharistan epub indirme linki, Baharistan mobi indirme linki, Baharistan kitabını indir, Baharistan kitabı tanıtım bülteni, Baharistan arka kapak yazısı, Baharistan kitabı kaç sayfa, Baharistan hangi yayınevi tarafından basıldı, Baharistan kitabının türü nedir, Baharistan kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information