-->

Aziz Nesin’li Anılar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aziz Nesin'li Anılar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aziz Nesin'li Anılar kitabını inceleyeceğiz. Ataol Behramoğlu tarafından yazılan Aziz Nesin'li Anılar kitabı 2016-08-01 tarihinde yayınlanmıştır. 144 sayfa olarak yayınlanan Aziz Nesin'li Anılar kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup TEKİN YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aziz Nesin'li Anılar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ataol Behramoğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aziz Nesin'li Anılar Kitabı Tanıtım Bülteni

Ataol Behramoğlu tarafından kaleme alınmış Aziz Nesin'li Anılar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Çok Sevgili Ataol, Bu "çok sevgili" herkesin alışık olduğu o beylik seslenme kalıbı değil. Benim için gerçekten çok sevgilisin; iyi yanlarınla, kötü yanlarınla, olumlulukların ve olumsuzluklarınla... Seni salt bir arkadaş gibi değil gerçek bir küçük kardeş ve oğul gibi seviyorum. -Aziz Nesin- Aziz Nesin büyük bir yazardır. Mizah (gülmece) yazınının dünya ölçüsünde eşsiz bir ustasıdır. Gülmece öğeleriyle duygululuğu, her ikisiyle de toplumsal işlevselliği bağdaştırmayı başarmış ender bir ustadır. Ona ilişkin anılarımı, gözlemlerimi, izlenimlerimi kimi kez eleştiriden de yoksun olmayan düşüncelerimi ve 1980'lerdeki yurt dışı sürgünümde bana gönderdiği mektupları içeren bu kitapçık, bu eşsiz insana saygımın, hayranlığımın, gönül borcumun, bir küçük kardeş olarak bağlılığımın "karınca kararınca" bir ürünüdür. Ataol Behramoğlu, Nisan 2016


Aziz Nesin'li Anılar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aziz Nesin'li Anılar


Aziz Nesin'li Anılar Kitabı İndirme Linkleri


Aziz Nesin'li Anılar Pdf İndirme Linkleri

Aziz Nesin'li Anılar Yandex Disk Pdf İndir

Aziz Nesin'li Anılar Google Drive Pdf İndir


Aziz Nesin'li Anılar Epub İndirme Linkleri

Aziz Nesin'li Anılar Yandex Disk Ebup İndir

Aziz Nesin'li Anılar Google Drive Epub İndir


Aziz Nesin'li Anılar Mobi İndirme Linkleri


Aziz Nesin'li Anılar Yandex Disk Mobi İndir

Aziz Nesin'li Anılar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aziz Nesin'li Anılar Etiketleri

Aziz Nesin'li Anılar kitabı hakkında genel bilgiler, Aziz Nesin'li Anılar kitabının yazarı kimdir, Aziz Nesin'li Anılar kitabının özeti, Aziz Nesin'li Anılar pdf indirme linki, Aziz Nesin'li Anılar epub indirme linki, Aziz Nesin'li Anılar mobi indirme linki, Aziz Nesin'li Anılar kitabını indir, Aziz Nesin'li Anılar kitabı tanıtım bülteni, Aziz Nesin'li Anılar arka kapak yazısı, Aziz Nesin'li Anılar kitabı kaç sayfa, Aziz Nesin'li Anılar hangi yayınevi tarafından basıldı, Aziz Nesin'li Anılar kitabının türü nedir, Aziz Nesin'li Anılar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information