-->

Aşkın Melodisi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşkın Melodisi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşkın Melodisi kitabını inceleyeceğiz. Kylie Scott tarafından yazılan Aşkın Melodisi kitabı 2016-07-22 tarihinde yayınlanmıştır. Aşkın Melodisi kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup YABANCI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşkın Melodisi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kylie Scott tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşkın Melodisi Kitabı Tanıtım Bülteni

Kylie Scott tarafından kaleme alınmış Aşkın Melodisi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

USA Today ve New York Times Çoksatan serisi Stage Dive dördüncü romanıyla son buluyor.   Tek gecelik ilişkileri bu şekilde son bulmamalı ve Vegas'ta olan Vegas'ta kalmalıydı…    Pozitif. Gebelik testinin üzerindeki iki küçük çizgi Lizzy Rollins'in sıradan hayatını tamamen değiştirmek üzereydi. Ve tüm bunların tek bir sebebi vardı; Stage Dive'ın fazlasıyla seksi basgitaristi Ben Nicholson'la Vegas'ta geçirilmiş tek bir gece.     Ben, Lizzy'den uzak durmaya söz vermişti. Ondan uzak durması gerektiğini kesinlikle biliyordu. Artık Lizzy, onun en yakın arkadaşının ailesinden birisiydi ve aralarındaki çekim ne kadar güçlü olursa olsun, Lizzy ne kadar tatlı ve sevimli olursa olsun, Ben o çizgiyi aşmamaya kararlıydı. Ta ki Günahlar Şehri'nde geçirilen bir geceye kadar… Şimdi Ben ve Lizzy olabilecek en güçlü bağ ile birbirlerine bağlıydılar ama bu bağ gerçek aşkı da bulmalarına yardımcı olabilecek miydi?    *** "Baş döndürücü, eğlenceli ve ateşli aşk hikâyelerinden hoşlanan okurlar bu serinin her kitabına bayılacaklar." –Booklist, Starred Review "Kylie Scott kendine özgü muzip ve hazır cevap tarzıyla okura oldukça eğlenceli, dürüst ve hassas bir hikâye sunuyor." –Publishers Weekly, Starred Review


Aşkın Melodisi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşkın Melodisi


Aşkın Melodisi Kitabı İndirme Linkleri


Aşkın Melodisi Pdf İndirme Linkleri

Aşkın Melodisi Yandex Disk Pdf İndir

Aşkın Melodisi Google Drive Pdf İndir


Aşkın Melodisi Epub İndirme Linkleri

Aşkın Melodisi Yandex Disk Ebup İndir

Aşkın Melodisi Google Drive Epub İndir


Aşkın Melodisi Mobi İndirme Linkleri


Aşkın Melodisi Yandex Disk Mobi İndir

Aşkın Melodisi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşkın Melodisi Etiketleri

Aşkın Melodisi kitabı hakkında genel bilgiler, Aşkın Melodisi kitabının yazarı kimdir, Aşkın Melodisi kitabının özeti, Aşkın Melodisi pdf indirme linki, Aşkın Melodisi epub indirme linki, Aşkın Melodisi mobi indirme linki, Aşkın Melodisi kitabını indir, Aşkın Melodisi kitabı tanıtım bülteni, Aşkın Melodisi arka kapak yazısı, Aşkın Melodisi kitabı kaç sayfa, Aşkın Melodisi hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşkın Melodisi kitabının türü nedir, Aşkın Melodisi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information