-->

Aşkın Kuralsız Hali Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşkın Kuralsız Hali Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşkın Kuralsız Hali kitabını inceleyeceğiz. Marie Force tarafından yazılan Aşkın Kuralsız Hali kitabı 2017-06-14 tarihinde yayınlanmıştır. Aşkın Kuralsız Hali kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup NOVELLA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşkın Kuralsız Hali hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Marie Force tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşkın Kuralsız Hali Kitabı Tanıtım Bülteni

Marie Force tarafından kaleme alınmış Aşkın Kuralsız Hali kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ben seninim. Buradayım ve hiçbir yere gitmiyorum. Her bahar yaza çevirmez, bazısı da gün gösterip kandırmasıyla meşhurdur. Tiffany Sturgil yalancı baharı ilk aşkında, çocuğunun babasında deneyimlemiştir. Gansett Adası'nda sıfırdan başlayacak ve kendi işinin sahibi, ayakları üzerinde durabilen bir kadın olduğunu herkese kanıtlayacaktır. Ancak küçük bir sorun vardır; açacağı dükkânın içeriği, dediğim dedik ve biraz da eski kafalı ada sakinlerinin uykusunu kaçırabilir.   Adanın yakışıklı polis şefi Blaine Taylor, Tiffany'yle paylaştıkları kısa ama ömürlük anları unutmamıştır. Lakin geçmişinin getirisi sadakat korkusu da peşini bırakmaz, Tiffany'nin kendine has, teşhirci reklam yöntemleri ise genç polisin damarlarındaki kanı kaynatır.   İşi gücü kurallar ve kanunlar olan Blaine kabuğunu kırmak zorundadır, zaten biliriz ki aşk kural tanımaz ve durmak nedir bilmez.


Aşkın Kuralsız Hali Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşkın Kuralsız Hali


Aşkın Kuralsız Hali Kitabı İndirme Linkleri


Aşkın Kuralsız Hali Pdf İndirme Linkleri

Aşkın Kuralsız Hali Yandex Disk Pdf İndir

Aşkın Kuralsız Hali Google Drive Pdf İndir


Aşkın Kuralsız Hali Epub İndirme Linkleri

Aşkın Kuralsız Hali Yandex Disk Ebup İndir

Aşkın Kuralsız Hali Google Drive Epub İndir


Aşkın Kuralsız Hali Mobi İndirme Linkleri


Aşkın Kuralsız Hali Yandex Disk Mobi İndir

Aşkın Kuralsız Hali Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşkın Kuralsız Hali Etiketleri

Aşkın Kuralsız Hali kitabı hakkında genel bilgiler, Aşkın Kuralsız Hali kitabının yazarı kimdir, Aşkın Kuralsız Hali kitabının özeti, Aşkın Kuralsız Hali pdf indirme linki, Aşkın Kuralsız Hali epub indirme linki, Aşkın Kuralsız Hali mobi indirme linki, Aşkın Kuralsız Hali kitabını indir, Aşkın Kuralsız Hali kitabı tanıtım bülteni, Aşkın Kuralsız Hali arka kapak yazısı, Aşkın Kuralsız Hali kitabı kaç sayfa, Aşkın Kuralsız Hali hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşkın Kuralsız Hali kitabının türü nedir, Aşkın Kuralsız Hali kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information