-->

Artemisia Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Artemisia Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Artemisia kitabını inceleyeceğiz. Anna Banti tarafından yazılan Artemisia kitabı 2014-04-11 tarihinde yayınlanmıştır. Artemisia kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup METİS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Artemisia hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Anna Banti tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Artemisia Kitabı Tanıtım Bülteni

Anna Banti tarafından kaleme alınmış Artemisia kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Artemisia Gentileschi 17. yüzyıl başında yaşamış gerçek bir tarihsel figür, resim tarihine geçmiş az sayıdaki kadın ressamdan biri. Anna Banti, az sayıda vaka etrafında ressamı anlatırken, yazar sıfatıyla kendi konumunu da kitap boyunca sürekli sorguluyor. Romanın elyazmaları 1944'te bir hava saldırısı sonucunda kaybolup gidince tekrar yazmış romanı Banti; ama bu kez kendi hikâyesini de işin içine katıp kadınlık durumu üzerine, resim ve anlatı sanatları üzerine, "bir hayatı" ne ölçüde anlayabileceğimiz üzerine, karakteriyle söyleşerek sürdürdüğü derin bir düşünsel boyut da kazandırmış romana. İlk kez yayınlandıktan yıllar sonra tekrar keşfedildiğinde Susan Sontag gibi saygın eleştirmenlerde heyecan uyandırmasının nedeni de anlatı perspektifindeki bu "modernist", kendi üzerine düşünen boyut olmuş. Tabii bir de muhteşem dili… 20. yüzyıl edebiyatının ihmal edilmiş klasiklerinden, doruklarından olan Artemisia'yı, çevirmen Işıl Saatçioğlu'nun kapsamlı sonsözüyle birlikte sunuyoruz.


Artemisia Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Artemisia


Artemisia Kitabı İndirme Linkleri


Artemisia Pdf İndirme Linkleri

Artemisia Yandex Disk Pdf İndir

Artemisia Google Drive Pdf İndir


Artemisia Epub İndirme Linkleri

Artemisia Yandex Disk Ebup İndir

Artemisia Google Drive Epub İndir


Artemisia Mobi İndirme Linkleri


Artemisia Yandex Disk Mobi İndir

Artemisia Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Artemisia Etiketleri

Artemisia kitabı hakkında genel bilgiler, Artemisia kitabının yazarı kimdir, Artemisia kitabının özeti, Artemisia pdf indirme linki, Artemisia epub indirme linki, Artemisia mobi indirme linki, Artemisia kitabını indir, Artemisia kitabı tanıtım bülteni, Artemisia arka kapak yazısı, Artemisia kitabı kaç sayfa, Artemisia hangi yayınevi tarafından basıldı, Artemisia kitabının türü nedir, Artemisia kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information