-->

Adım Yok Benim Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Adım Yok Benim Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Adım Yok Benim kitabını inceleyeceğiz. Şahin Hüseyin Celep tarafından yazılan Adım Yok Benim kitabı 2016-11-26 tarihinde yayınlanmıştır. Adım Yok Benim kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup İTALİK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Adım Yok Benim hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Şahin Hüseyin Celep tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Adım Yok Benim Kitabı Tanıtım Bülteni

Şahin Hüseyin Celep tarafından kaleme alınmış Adım Yok Benim kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Adım Yok Benim" kendisini üç veya dört yaşında idrak etmiş bir çocuğun, büyüklerin arasındaki, altı yaşına kadar olan, hayat mücadelesini anlatır. Hatıralarla örülü bu eserde, büyükler çocukların, çocuklar da büyüklerin dünyasını gözlemlerken, hayatta olmanın anlamını, amacını, çaresizliğini, çözümsüzlüğünü, kitabı okurken, çocukla beraber siz de yaşayacaksınız.   Ölünce ne oluyor, bilmiyorum. Sadece, ölümün,  o, korku veren halini yaşıyorum içimde. Kendi ölümüm ise, beni fazla ürkütmüyor. Kendi ölümümü, uçup gitmek, sonsuzlukta kaybolmak ve bir daha görünmemek olarak düşünüyorum. O zaman her acıdan, sıkıntıdan, üzücü her şeyden kurtulurum. Fakat ölüm anını ve ölümün nasıl olacağını düşününce, büyük bir dehşete kapılıyorum. Hayatta en zor şeyin ölmek olabileceği geliyor aklıma. İşte o zaman, "Dünyada acılar ne kadar büyük olursa olsun, tamamı, bir ölüm anının acısı kadar etmez. O anın acısını yaşamaktansa, hayatın acılarına katlanmak daha kolaydır." diyerek yaşamaya devam ediyorum. 


Adım Yok Benim Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Adım Yok Benim


Adım Yok Benim Kitabı İndirme Linkleri


Adım Yok Benim Pdf İndirme Linkleri

Adım Yok Benim Yandex Disk Pdf İndir

Adım Yok Benim Google Drive Pdf İndir


Adım Yok Benim Epub İndirme Linkleri

Adım Yok Benim Yandex Disk Ebup İndir

Adım Yok Benim Google Drive Epub İndir


Adım Yok Benim Mobi İndirme Linkleri


Adım Yok Benim Yandex Disk Mobi İndir

Adım Yok Benim Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Adım Yok Benim Etiketleri

Adım Yok Benim kitabı hakkında genel bilgiler, Adım Yok Benim kitabının yazarı kimdir, Adım Yok Benim kitabının özeti, Adım Yok Benim pdf indirme linki, Adım Yok Benim epub indirme linki, Adım Yok Benim mobi indirme linki, Adım Yok Benim kitabını indir, Adım Yok Benim kitabı tanıtım bülteni, Adım Yok Benim arka kapak yazısı, Adım Yok Benim kitabı kaç sayfa, Adım Yok Benim hangi yayınevi tarafından basıldı, Adım Yok Benim kitabının türü nedir, Adım Yok Benim kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information