-->

Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) kitabını inceleyeceğiz. Mihail Yuryeviç Lermontov tarafından yazılan Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) kitabı 2019-05-21 tarihinde yayınlanmıştır. Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mihail Yuryeviç Lermontov tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) Kitabı Tanıtım Bülteni

Mihail Yuryeviç Lermontov tarafından kaleme alınmış Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Beyler, Zamanımızın Bir Kahramanı bir tek kişinin portresi değildir; kuşağımızın gittikçe artan kötülüklerinden yaratılmış bir portredir. Bana bir insanın bu kadar kötü olamayacağını söyleyeceksiniz yine; ben de diyeceğim ki, madem bir sürü trajik ve romantik haydutun varlığına inandınız, neden Peçorin gerçeğine inanmıyorsunuz? Yoksa bu kişideki gerçek payı sizin istediğinizden daha mı fazla?" Henüz yirmi yedi yaşındayken bir düelloda yaşamını yitiren Ler- montov'un tek romanı Zamanımızın Bir Kahramanı, bugün dünya edebiyatının başyapıtları arasında yer alır. XIX. yüzyıl Rus edebiyatının en büyük şairlerinden biri olan Lermontov'un bu romanda yarattığı Peçorin karakteriyse, yalnızca o günlerde değil, günümüzde de edebiyat dünyasının en çok tartışılan karakterlerinden biridir. Döneminin toplumsal yaşamının eleştirel bir tablosunu çizen bu romanı Ülkü Tamer'in benzersiz çevirisiyle sunuyoruz.


Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak)


Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) Kitabı İndirme Linkleri


Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) Pdf İndirme Linkleri

Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) Yandex Disk Pdf İndir

Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) Google Drive Pdf İndir


Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) Epub İndirme Linkleri

Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) Yandex Disk Ebup İndir

Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) Google Drive Epub İndir


Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) Mobi İndirme Linkleri


Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) Yandex Disk Mobi İndir

Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) Etiketleri

Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) kitabı hakkında genel bilgiler, Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) kitabının yazarı kimdir, Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) kitabının özeti, Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) pdf indirme linki, Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) epub indirme linki, Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) mobi indirme linki, Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) kitabını indir, Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) kitabı tanıtım bülteni, Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) arka kapak yazısı, Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) kitabı kaç sayfa, Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) hangi yayınevi tarafından basıldı, Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) kitabının türü nedir, Zamanımızın Bir Kahramanı (Beyaz Kapak) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information