-->

Zaman Boşluğu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Zaman Boşluğu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Zaman Boşluğu kitabını inceleyeceğiz. Jeanette Winterson tarafından yazılan Zaman Boşluğu kitabı 2017-06-01 tarihinde yayınlanmıştır. Zaman Boşluğu kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DOĞAN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Zaman Boşluğu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jeanette Winterson tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Zaman Boşluğu Kitabı Tanıtım Bülteni

Jeanette Winterson tarafından kaleme alınmış Zaman Boşluğu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Shakespeare Yeniden   Hikâyelerin hep bir geçmişi yok mudur zaten? Şimdiki zamanda yaşadığınızı sanırsınız,  ama geçmiş tıpkı bir gölge gibi tam arkanızda durur.   Günlerden bir gün Londra'da bir kız çocuğu dünyaya geldi ve kayıplara karıştı. İşin içinde birbirini çok seven ama ölesiye kıskanan kahramanlar vardı. Kaderleri geçmişe gidip geleceğe dönecekleri bir yolculukta kesişecek; zamandaki bir boşluk,  hiç yaşanmayacak olanı yoktan var edecekti.    Usta yazar Jeanette Winterson, kralların dünyasında geçen Kış Masalı'nı günümüze taşıyarak  yeniden yorumluyor. Zaman Boşluğu, William Shakespeare'in ölümünün 400. yılı dolayısıyla başlatılan  "Shakespeare Yeniden" serisinin  ilk romanı. 


Zaman Boşluğu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Zaman Boşluğu


Zaman Boşluğu Kitabı İndirme Linkleri


Zaman Boşluğu Pdf İndirme Linkleri

Zaman Boşluğu Yandex Disk Pdf İndir

Zaman Boşluğu Google Drive Pdf İndir


Zaman Boşluğu Epub İndirme Linkleri

Zaman Boşluğu Yandex Disk Ebup İndir

Zaman Boşluğu Google Drive Epub İndir


Zaman Boşluğu Mobi İndirme Linkleri


Zaman Boşluğu Yandex Disk Mobi İndir

Zaman Boşluğu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Zaman Boşluğu Etiketleri

Zaman Boşluğu kitabı hakkında genel bilgiler, Zaman Boşluğu kitabının yazarı kimdir, Zaman Boşluğu kitabının özeti, Zaman Boşluğu pdf indirme linki, Zaman Boşluğu epub indirme linki, Zaman Boşluğu mobi indirme linki, Zaman Boşluğu kitabını indir, Zaman Boşluğu kitabı tanıtım bülteni, Zaman Boşluğu arka kapak yazısı, Zaman Boşluğu kitabı kaç sayfa, Zaman Boşluğu hangi yayınevi tarafından basıldı, Zaman Boşluğu kitabının türü nedir, Zaman Boşluğu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information