-->

Uzak Yalnızlıklar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Uzak Yalnızlıklar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Uzak Yalnızlıklar kitabını inceleyeceğiz. Nuri Sincanlı tarafından yazılan Uzak Yalnızlıklar kitabı 2018-03-30 tarihinde yayınlanmıştır. Uzak Yalnızlıklar kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup ÇINARALTI YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Uzak Yalnızlıklar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nuri Sincanlı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Uzak Yalnızlıklar Kitabı Tanıtım Bülteni

Nuri Sincanlı tarafından kaleme alınmış Uzak Yalnızlıklar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Küçük akşam teknelerinin vapura yol vermesi, Nesrin'in gözünde mahalle uğurlamasını canlandırdı. Ne zamandır kendisini uğurlayan kimselerin olmadığının farkına varmıştı. Süreyya'nın bunu yapmasına imkân yoktu. Küçüktü. Annesi, kucağında Süreyya olduğu halde Nesrin'i evden yolcu ederken arkasından bakmazdı. Buruktu. Bülent ise kendisini yolcu etmekle meşguldü. Uzaktı. Dalga hışırtıları, şehir yalnızlığına ritim veren melankolik bir beste gibiydi. Kabullendi. Lâkin dalgındı.   UZAK YALNIZLIKLAR… Mahalle esintisinden yoksun insanların düştüğü yalnızlık çevrimi… Şiirsel bir anlatım… Zihnî karmaşıklık ve çelişkiler… Şehrin insanları yalnızlaştırılmasının konu edildiği yalnızlık destanı… Bütün manzaralarıyla İstanbul… Bütün manzaralarıyla hayat ve insan…   Girift kurgusu, bir labirent döngüsüyle ilerleyen akışı ve ustaca işlenen sanatsal anlatımıyla UZAK YALNIZLIKLAR kendi ruhunuzda kaybolacağınız ve yolun sonunda yine ruhunuzu bulacağınız bir başyapıt…  


Uzak Yalnızlıklar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Uzak Yalnızlıklar


Uzak Yalnızlıklar Kitabı İndirme Linkleri


Uzak Yalnızlıklar Pdf İndirme Linkleri

Uzak Yalnızlıklar Yandex Disk Pdf İndir

Uzak Yalnızlıklar Google Drive Pdf İndir


Uzak Yalnızlıklar Epub İndirme Linkleri

Uzak Yalnızlıklar Yandex Disk Ebup İndir

Uzak Yalnızlıklar Google Drive Epub İndir


Uzak Yalnızlıklar Mobi İndirme Linkleri


Uzak Yalnızlıklar Yandex Disk Mobi İndir

Uzak Yalnızlıklar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Uzak Yalnızlıklar Etiketleri

Uzak Yalnızlıklar kitabı hakkında genel bilgiler, Uzak Yalnızlıklar kitabının yazarı kimdir, Uzak Yalnızlıklar kitabının özeti, Uzak Yalnızlıklar pdf indirme linki, Uzak Yalnızlıklar epub indirme linki, Uzak Yalnızlıklar mobi indirme linki, Uzak Yalnızlıklar kitabını indir, Uzak Yalnızlıklar kitabı tanıtım bülteni, Uzak Yalnızlıklar arka kapak yazısı, Uzak Yalnızlıklar kitabı kaç sayfa, Uzak Yalnızlıklar hangi yayınevi tarafından basıldı, Uzak Yalnızlıklar kitabının türü nedir, Uzak Yalnızlıklar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information