-->

Utanç Odası 2 / İtiraf Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Utanç Odası 2 / İtiraf Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Utanç Odası 2 / İtiraf kitabını inceleyeceğiz. Chrysiida Dimoulidou tarafından yazılan Utanç Odası 2 / İtiraf kitabı 2016-03-07 tarihinde yayınlanmıştır. Utanç Odası 2 / İtiraf kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PENA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Utanç Odası 2 / İtiraf hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Chrysiida Dimoulidou tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Utanç Odası 2 / İtiraf Kitabı Tanıtım Bülteni

Chrysiida Dimoulidou tarafından kaleme alınmış Utanç Odası 2 / İtiraf kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Gerçeği söyleyen herkese seslenme zamanı geldi. Delirme noktasına gelmiş ya da sinirleri harap olanları açıklama zamanı. Fakat gerçeği paranoyayla özdeşleştirenler, bunu açıkça söylemeye cesaret edene şaşkın şaşkın bakanlar var. Şunu da söylemeliyim, gerçeği açığa çıkarmak için mücadele edene acıyoruz. Bir kimse ne kadar içten ve dürüstse, o kadar tuhaf ve akılsız görünüyor. Gerçek bizi ilgilendirmez, bunu bilmeyi istemeyiz. Çoğumuz evimizin güven çemberinde yaşamayı, dışında olan kötü şeylere aldırmamayı öğrendik. Eğer birini korumak gerekiyorsa sükût elbette altındır, lakin birini ıssızlığa sürüklediğinde değil.   Hepsi için yalanlar artık bitmişti. İki avukatın baskılarından sonra her şeyi itiraf etmişlerdi. Avukatlar onları bulutlardan aşağıya indirmişti. Başka yolu yoktu. Yirmi yılı geçmesinden dolayı zaman aşımının onlara yararı olabilirdi fakat yasa, suç olan eylemlerin durumuna göre sınırlama getiriyordu, suçlamalar farklıydı ve tutuklanmaları ve hapiste kalmaları isteniyordu. Artık hiçbir şeyi saklı tutmamaya kararlıydılar, belki bu içlerini biraz hafifletirdi. Konuşmak istiyorlardı. Nihayet konuşacaklardı. Herkes bilsindi, bazı insanlar hiç gülümsemezdi çünkü bazılarının onların gülümsemelerini çalmasından korkardı.   Gerçeğe Sırt Çevirme   Bu romanda anlatılanlar üstü örtülen değil, yalın gerçekler. Gerçeğe sırt çeviremeyiz çünkü o, ona zarar verenleri, onu küçümseyenleri, onu hançerleyenleri asla unutmaz. Gerçek, konuşma vaktinin geldiğine kanaat getirdiği zaman acımasız olur.   Kitap Hakkında Ne dediler.   Üstü örtülen değil yalın gerçekler herkesin istediği ama bir çoğunun rahatsızlık duyacağı cinsten.. "Sükut altındır " deriz ya işte buraya kadarmış! Peki tabular bir mazeret midir?? Dimoulidu uçurmuş!                                                                               Ayşe Kucuroğlu  / Köşe Yazarı    "Kadına yönelik aile içi taciz ve şiddet hassas bir hikayeyle yargılayan bu roman için tebrikler Dimoulidou. "                                                       Angela Sotiriou Psic. Publications Yayın Yönetmeni.   "Ne inanılmaz bir roman! Bu roman herkesin aklına, yüreğine, vicdanına ve adaletine dokunuyor." Eleni, okur yorumu


Utanç Odası 2 / İtiraf Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Utanç Odası 2 / İtiraf


Utanç Odası 2 / İtiraf Kitabı İndirme Linkleri


Utanç Odası 2 / İtiraf Pdf İndirme Linkleri

Utanç Odası 2 / İtiraf Yandex Disk Pdf İndir

Utanç Odası 2 / İtiraf Google Drive Pdf İndir


Utanç Odası 2 / İtiraf Epub İndirme Linkleri

Utanç Odası 2 / İtiraf Yandex Disk Ebup İndir

Utanç Odası 2 / İtiraf Google Drive Epub İndir


Utanç Odası 2 / İtiraf Mobi İndirme Linkleri


Utanç Odası 2 / İtiraf Yandex Disk Mobi İndir

Utanç Odası 2 / İtiraf Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Utanç Odası 2 / İtiraf Etiketleri

Utanç Odası 2 / İtiraf kitabı hakkında genel bilgiler, Utanç Odası 2 / İtiraf kitabının yazarı kimdir, Utanç Odası 2 / İtiraf kitabının özeti, Utanç Odası 2 / İtiraf pdf indirme linki, Utanç Odası 2 / İtiraf epub indirme linki, Utanç Odası 2 / İtiraf mobi indirme linki, Utanç Odası 2 / İtiraf kitabını indir, Utanç Odası 2 / İtiraf kitabı tanıtım bülteni, Utanç Odası 2 / İtiraf arka kapak yazısı, Utanç Odası 2 / İtiraf kitabı kaç sayfa, Utanç Odası 2 / İtiraf hangi yayınevi tarafından basıldı, Utanç Odası 2 / İtiraf kitabının türü nedir, Utanç Odası 2 / İtiraf kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information