-->

Sınırdaki Ölü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sınırdaki Ölü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sınırdaki Ölü kitabını inceleyeceğiz. Fakir Baykurt tarafından yazılan Sınırdaki Ölü kitabı 2015-04-10 tarihinde yayınlanmıştır. Sınırdaki Ölü kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup LİTERATÜR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sınırdaki Ölü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fakir Baykurt tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sınırdaki Ölü Kitabı Tanıtım Bülteni

Fakir Baykurt tarafından kaleme alınmış Sınırdaki Ölü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Fakir Baykurt, öykülerinde köy yaşamının sertliği, yoksulluk, cahillik, taassup, batıl inanç, sömürü gibi sorunları ele alarak köylünün maddi ve manevi dünyasını toplumsalcı ve gerçekçi bir bakıştan işliyor. Gözlemlerden, canlı tanıklıklardan yola çıkan yazar, günlük konuşma dilini öyküye taşıyarak zaman zaman mizahi bir dil kullanıyor; bürokrasinin çarkları arasında sıkışan ama içinde de bir umudu barındıran "sıradan insanı", yaşadığı yerin atmosferiyle birlikte çarpıcı bir biçimde betimliyor. İlk basımı 1975'de yapılan Sınırdaki Ölü'yü yeniden okurla buluşturuyoruz: "Yokluğun anasını avradını sinkaf edeyim candarmalar!" diye sövdü muhtar. "Na bu ölen oğlan vary a! Dinime imanıma bizim köyün çiçeğiydi! Öyle bir çiçek bird aha ne zaman açar? Dul anası kırıp sarıp para ulaştırdı. O da makine gibi gürül gürül okudu. Bütün sınıflarını geçti takıntısız. Bir köylü parçası olduğu halde çok aferimler aldı, çok birinci oldu. Askerliğini tamam edince yüksek okullara gidecekti. Hepimiz güveniyorduk ona. Öyle bilgili, öyle hisseli bir çocuktu ki, köylük hallerini bir bir karnına doldurmuştu. Âmirin memurun karşısında konuşurdu. Büyüse kimbilir ne olurdu? Genç yaşında furulup öldü. Biz gene kimsesiz kaldık. Biz bu kör hallerimizle derdimizi nasıl anlatalım? Kim furdu, kim yaktı… kime varup davacı olalım? Dul anasını da gördüğünüz gözünüzle. Furulduğu sınır, dünya kadar yol. Kamyon tutup nasıl getirelim? Dul anası nasıl getirsin?" (Sınırdaki Ölü)


Sınırdaki Ölü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sınırdaki Ölü


Sınırdaki Ölü Kitabı İndirme Linkleri


Sınırdaki Ölü Pdf İndirme Linkleri

Sınırdaki Ölü Yandex Disk Pdf İndir

Sınırdaki Ölü Google Drive Pdf İndir


Sınırdaki Ölü Epub İndirme Linkleri

Sınırdaki Ölü Yandex Disk Ebup İndir

Sınırdaki Ölü Google Drive Epub İndir


Sınırdaki Ölü Mobi İndirme Linkleri


Sınırdaki Ölü Yandex Disk Mobi İndir

Sınırdaki Ölü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sınırdaki Ölü Etiketleri

Sınırdaki Ölü kitabı hakkında genel bilgiler, Sınırdaki Ölü kitabının yazarı kimdir, Sınırdaki Ölü kitabının özeti, Sınırdaki Ölü pdf indirme linki, Sınırdaki Ölü epub indirme linki, Sınırdaki Ölü mobi indirme linki, Sınırdaki Ölü kitabını indir, Sınırdaki Ölü kitabı tanıtım bülteni, Sınırdaki Ölü arka kapak yazısı, Sınırdaki Ölü kitabı kaç sayfa, Sınırdaki Ölü hangi yayınevi tarafından basıldı, Sınırdaki Ölü kitabının türü nedir, Sınırdaki Ölü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information