-->

Şeytanın Orospusu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Şeytanın Orospusu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Şeytanın Orospusu kitabını inceleyeceğiz. Catherine Clement tarafından yazılan Şeytanın Orospusu kitabı 2018-05-29 tarihinde yayınlanmıştır. Şeytanın Orospusu kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup TOTEM YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Şeytanın Orospusu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Catherine Clement tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Şeytanın Orospusu Kitabı Tanıtım Bülteni

Catherine Clement tarafından kaleme alınmış Şeytanın Orospusu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kitap, filozof-yazar Catherine Clément ile estetik Profesörü Julien Castor'un konuk olduğu, 2. Dünya Savaşı sonrasından itibaren Fransa'da yaşanan aydın hareketlerine ayna tutacak bir belgeselin Arte televizyon kanalı stüdyolarındaki çekimiyle başlar. Ancak konu sadece Fransız aydınlarıyla sınırlı kalmaz. Adeta dünya aydınlarının öyküsüne dönüşür.  Komünizm, Yapısalcılık, 68 Mayısı, Yeni Filozoflar... İki kuşağı kapsayan bir "entelektüel" destanın her evresi. Düşünce tarihinin gerisinde Şeytanın Orospusu'nda Akıl'ın egemen olduğu bir acımasız evren ve aydınların bilinmedik yönleri, farklı yaşam öyküleri var.  Başlıca kahramanları: Sartre, Claude Lévi-Strauss, Vladimir Jankélévitch, Jacques Lacan, Michel Foucault, Gilles Deleuze, Jacques Derrida, Louis Althusser, Roland Barthes, Michel Serres, Régis Debray, Bernard-Henri Lévy. Zaman zaman mitolojiye de uzanan katkılarıyla yarım yüzyılı aşan düşünce ve kültürün romanesk tarihi olan Şeytanın Orospusu aynı zamanda bir sohbet roman. Yazar Catherine Clément da dönemin görgü tanığı ve oyuncularından birisi. Aşk, istek, gibi bazı temel kavramları farklı bakış açılarıyla okura aktarırken Aklı da irdeliyor, Luther'in tanımıyla "Şeytanın Orospusu"nu yani onun simgesi zekâ tanrıçası, mucit tanrıça, gündelik yaşamı örgütleyen tanrıça, Athena... Şeytanın Orospusu, yalnızca aydınları sevmeyenlerin deyimiyle Fransız "entelloları" (entellerinin) değil, Yalta'dan bu yana hepimizin, bütün dünyanın tarihi romanı Sophie'nin Dünyası'nı tamamlayan bir felsefe tarihi ve 20. yüzyıla damgasını vurmuş filozof ve aydınların şöleni  


Şeytanın Orospusu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Şeytanın Orospusu


Şeytanın Orospusu Kitabı İndirme Linkleri


Şeytanın Orospusu Pdf İndirme Linkleri

Şeytanın Orospusu Yandex Disk Pdf İndir

Şeytanın Orospusu Google Drive Pdf İndir


Şeytanın Orospusu Epub İndirme Linkleri

Şeytanın Orospusu Yandex Disk Ebup İndir

Şeytanın Orospusu Google Drive Epub İndir


Şeytanın Orospusu Mobi İndirme Linkleri


Şeytanın Orospusu Yandex Disk Mobi İndir

Şeytanın Orospusu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Şeytanın Orospusu Etiketleri

Şeytanın Orospusu kitabı hakkında genel bilgiler, Şeytanın Orospusu kitabının yazarı kimdir, Şeytanın Orospusu kitabının özeti, Şeytanın Orospusu pdf indirme linki, Şeytanın Orospusu epub indirme linki, Şeytanın Orospusu mobi indirme linki, Şeytanın Orospusu kitabını indir, Şeytanın Orospusu kitabı tanıtım bülteni, Şeytanın Orospusu arka kapak yazısı, Şeytanın Orospusu kitabı kaç sayfa, Şeytanın Orospusu hangi yayınevi tarafından basıldı, Şeytanın Orospusu kitabının türü nedir, Şeytanın Orospusu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information