-->

Sana Aşkım Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sana Aşkım Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sana Aşkım kitabını inceleyeceğiz. İlknur İnsaf Turan tarafından yazılan Sana Aşkım kitabı 2015-04-10 tarihinde yayınlanmıştır. Sana Aşkım kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sana Aşkım hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İlknur İnsaf Turan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sana Aşkım Kitabı Tanıtım Bülteni

İlknur İnsaf Turan tarafından kaleme alınmış Sana Aşkım kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bazen içte yaşarsın duygularını, ayrı bir dünya varolmuştur sanki senin için… Yapmak istediğin her şey o dünyanın içindedir. Hiç kimse ve hiçbir şey umurunda değildir… Yaşadıkların mı önceliklidir hayatında, hissettiklerin mi, bilemezsin! Bir şey vardır seni hayata bağlayan; somut mudur, soyut mudur karar veremezsin… Aşk denen o bilinmez üç harfli kelime senin dünyanda içte midir, dışta mıdır? Peki, hislerinin adını koyabilir misin? Tek bir bakış bile dokunur mu yüreğinin derinliklerine? "Sana Aşkım", sevdiğine söylemek istediklerini söyleyemeyen ve kelimelere dökenlere ithaf edilmiştir… İlknur İnsaf TURAN'ın diğer romanlarından farklı olan "Sana Aşkım", içsel ve deneme tarzı bir kurgu romandır.


Sana Aşkım Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sana Aşkım


Sana Aşkım Kitabı İndirme Linkleri


Sana Aşkım Pdf İndirme Linkleri

Sana Aşkım Yandex Disk Pdf İndir

Sana Aşkım Google Drive Pdf İndir


Sana Aşkım Epub İndirme Linkleri

Sana Aşkım Yandex Disk Ebup İndir

Sana Aşkım Google Drive Epub İndir


Sana Aşkım Mobi İndirme Linkleri


Sana Aşkım Yandex Disk Mobi İndir

Sana Aşkım Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sana Aşkım Etiketleri

Sana Aşkım kitabı hakkında genel bilgiler, Sana Aşkım kitabının yazarı kimdir, Sana Aşkım kitabının özeti, Sana Aşkım pdf indirme linki, Sana Aşkım epub indirme linki, Sana Aşkım mobi indirme linki, Sana Aşkım kitabını indir, Sana Aşkım kitabı tanıtım bülteni, Sana Aşkım arka kapak yazısı, Sana Aşkım kitabı kaç sayfa, Sana Aşkım hangi yayınevi tarafından basıldı, Sana Aşkım kitabının türü nedir, Sana Aşkım kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information