-->

Sadece Kız Kardeşler Bilir Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sadece Kız Kardeşler Bilir Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sadece Kız Kardeşler Bilir kitabını inceleyeceğiz. Melissa Senate tarafından yazılan Sadece Kız Kardeşler Bilir kitabı 2017-04-11 tarihinde yayınlanmıştır. Sadece Kız Kardeşler Bilir kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup MARTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sadece Kız Kardeşler Bilir hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Melissa Senate tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sadece Kız Kardeşler Bilir Kitabı Tanıtım Bülteni

Melissa Senate tarafından kaleme alınmış Sadece Kız Kardeşler Bilir kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Hepimiz bunu arıyoruz, değil mi? Bizi olduğumuz gibi sevecek birini..."   Ally, kariyerinde oldukça başarılı bir avukattır ve çocuk sahibi olmak tek arzusudur; en azından kocasının kendisini aldattığını öğrenene kadar öyleydi. Sarah, bir kadın dergisinin yardımcı editörüdür ve terfi beklemektedir. Henüz bir buçuk aydır birlikte olduğu Griffen'dan hamile kaldığında hayatının dönüm noktası olacak gerçeklerle yüzleşmesi gerekir.   Zoe, insanlara tavsiyeler veren bir ilişki uzmanıdır ama söz konusu kendisi olduğunda, sorunları çözmede pek de başarılı olduğu söylenemez.   Her biri farklı hayatlara sahip kardeşlerden Ally ve Sarah Solomon'un, üvey kardeşleri Zoe'yle ilişkileri her zaman mesafeli olmuştur. Fakat mecbur kalmadıkça bir araya gelmekten kaçınan bu üç genç kadın, babalarıyla aynı evde yaşamak ve özel hayatlarına dair sorunlarla baş etmek zorunda kaldıklarında, aynı gemide yol aldıklarını geç de olsa fark edeceklerdir.   "Modern zaman ilişkileri oldukça nüktedan ve samimi bir üslupla aktarılmış. Senate her zamanki gibi, bu konudaki ustalığını kanıtlamakta ısrarcı." Goodreads   "Aşk, hezeyan, tutku ve hayal kırıklığı… Senate, ilişkilere dair her detayı akılda yer edecek tespitlerle hikâyeleştirmeyi başarmış." New York Times   "Solomon kardeşlere bazen kızacak ama çoğunlukla hak vereceksiniz. Gerçekçi olmanın yanı sıra sıcacık ve kendinizi iyi hissettirecek bir roman."  Boston Globe  


Sadece Kız Kardeşler Bilir Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sadece Kız Kardeşler Bilir


Sadece Kız Kardeşler Bilir Kitabı İndirme Linkleri


Sadece Kız Kardeşler Bilir Pdf İndirme Linkleri

Sadece Kız Kardeşler Bilir Yandex Disk Pdf İndir

Sadece Kız Kardeşler Bilir Google Drive Pdf İndir


Sadece Kız Kardeşler Bilir Epub İndirme Linkleri

Sadece Kız Kardeşler Bilir Yandex Disk Ebup İndir

Sadece Kız Kardeşler Bilir Google Drive Epub İndir


Sadece Kız Kardeşler Bilir Mobi İndirme Linkleri


Sadece Kız Kardeşler Bilir Yandex Disk Mobi İndir

Sadece Kız Kardeşler Bilir Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sadece Kız Kardeşler Bilir Etiketleri

Sadece Kız Kardeşler Bilir kitabı hakkında genel bilgiler, Sadece Kız Kardeşler Bilir kitabının yazarı kimdir, Sadece Kız Kardeşler Bilir kitabının özeti, Sadece Kız Kardeşler Bilir pdf indirme linki, Sadece Kız Kardeşler Bilir epub indirme linki, Sadece Kız Kardeşler Bilir mobi indirme linki, Sadece Kız Kardeşler Bilir kitabını indir, Sadece Kız Kardeşler Bilir kitabı tanıtım bülteni, Sadece Kız Kardeşler Bilir arka kapak yazısı, Sadece Kız Kardeşler Bilir kitabı kaç sayfa, Sadece Kız Kardeşler Bilir hangi yayınevi tarafından basıldı, Sadece Kız Kardeşler Bilir kitabının türü nedir, Sadece Kız Kardeşler Bilir kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information