-->

Paralel Hayatlar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Paralel Hayatlar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Paralel Hayatlar kitabını inceleyeceğiz. Levent Yılmaz tarafından yazılan Paralel Hayatlar kitabı 2013-05-07 tarihinde yayınlanmıştır. Paralel Hayatlar kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup DOĞAN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Paralel Hayatlar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Levent Yılmaz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Paralel Hayatlar Kitabı Tanıtım Bülteni

Levent Yılmaz tarafından kaleme alınmış Paralel Hayatlar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yazılarında "zamanın ruhu"nu yakalayan Levent Yılmaz, Türkiye'nin kimi zaman renkli, kimi zaman absürd desenlerden oluşan toteminin resmini çiziyor. Bir enformatör olarak EGEMEN BAĞIŞ. Traktör sürücüsü olarak YAŞAR KEMAL. Bir modern tıp sanatı üstadı: TEVFİK ECDER. "Yeni dalga"sını geçen tarihçi: CEMAL KAFADAR. Paramparça TEOMAN. Uzak görüşlü bir vaşak: NİLÜFER GÖLE. Esrarengiz bir "bankacı" olarak TANER AKÇAM. Tarihçinin mutant olarak portresi: ALİ BİRİNCİ. Sıkıyönetim altında "doğru" söz: YILDIRIM TÜRKER. Bir özgürlük felsefesi: KÜRŞAT BUMİN. Bir adı Antep olan ÜLKÜ TAMER ve daha niceleri…


Paralel Hayatlar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Paralel Hayatlar


Paralel Hayatlar Kitabı İndirme Linkleri


Paralel Hayatlar Pdf İndirme Linkleri

Paralel Hayatlar Yandex Disk Pdf İndir

Paralel Hayatlar Google Drive Pdf İndir


Paralel Hayatlar Epub İndirme Linkleri

Paralel Hayatlar Yandex Disk Ebup İndir

Paralel Hayatlar Google Drive Epub İndir


Paralel Hayatlar Mobi İndirme Linkleri


Paralel Hayatlar Yandex Disk Mobi İndir

Paralel Hayatlar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Paralel Hayatlar Etiketleri

Paralel Hayatlar kitabı hakkında genel bilgiler, Paralel Hayatlar kitabının yazarı kimdir, Paralel Hayatlar kitabının özeti, Paralel Hayatlar pdf indirme linki, Paralel Hayatlar epub indirme linki, Paralel Hayatlar mobi indirme linki, Paralel Hayatlar kitabını indir, Paralel Hayatlar kitabı tanıtım bülteni, Paralel Hayatlar arka kapak yazısı, Paralel Hayatlar kitabı kaç sayfa, Paralel Hayatlar hangi yayınevi tarafından basıldı, Paralel Hayatlar kitabının türü nedir, Paralel Hayatlar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information