-->

Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) kitabını inceleyeceğiz. Murat Aloğlu tarafından yazılan Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) kitabı 2019-07-08 tarihinde yayınlanmıştır. Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup SALON YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Murat Aloğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) Kitabı Tanıtım Bülteni

Murat Aloğlu tarafından kaleme alınmış Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Vahşice işlenen cinayetler... Geride kalan örtülü sırlar... Soluksuz süren gerilim tırmanarak kaldığı yerden devam ediyor. İntikam peşinde olan birisi belirlediği kişileri tek tek ortadan kaldırmıştır. Ancak bir kişi hala hayattadır ve yıllar öncesinden kurmuş olduğu şeytani planını harekete geçirmek üzeredir. Amerikalı bir iş adamı, İtalyan bir kardinal ve askeri eğitim almış Rus uyuşturucu baronu aynı çatı altında gizli Oluşum içinde seneler sonra tekrar bir araya gelirler. Bu ekibin kurucusu büyük üstat ise kimsenin tahmin edemediği biri olarak nihayet kendini belli eder. Bu kişi çok eskiden tasarlanmış, gizli, bir o kadar da tehlikeli bir projeye vakıftır ve projenin içinde yer alan bilim adamlarının tek tek peşine düşmeye başlar. Bütün bunlar olurken kendisi hem intikam meleğine av olmamaya çalışacak hem de bilim adamlarının arkasındaki kişiye ulaşmak için elinden geleni yapacaktır. Los Angeles polis teşkilatının da olaya dahil olması ile birlikte sırlar yavaş yavaş ortaya çıkarken çatlaklar meydana gelecek, şüphe en önemli silah olup ihanet gölgelerin ardında kol gezmeye başlayacaktır.


Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap)


Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) Kitabı İndirme Linkleri


Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) Pdf İndirme Linkleri

Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) Yandex Disk Pdf İndir

Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) Google Drive Pdf İndir


Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) Epub İndirme Linkleri

Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) Yandex Disk Ebup İndir

Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) Google Drive Epub İndir


Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) Mobi İndirme Linkleri


Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) Yandex Disk Mobi İndir

Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) Etiketleri

Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) kitabı hakkında genel bilgiler, Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) kitabının yazarı kimdir, Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) kitabının özeti, Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) pdf indirme linki, Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) epub indirme linki, Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) mobi indirme linki, Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) kitabını indir, Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) kitabı tanıtım bülteni, Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) arka kapak yazısı, Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) kitabı kaç sayfa, Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) hangi yayınevi tarafından basıldı, Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) kitabının türü nedir, Oluşum / Lawrence Myers Serisi (2. Kitap) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information