-->

Öğretmen Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Öğretmen Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Öğretmen kitabını inceleyeceğiz. Reşat Gürel tarafından yazılan Öğretmen kitabı 2017-12-05 tarihinde yayınlanmıştır. 183 sayfa olarak yayınlanan Öğretmen kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup BİLGEOĞUZ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Öğretmen hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Reşat Gürel tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Öğretmen Kitabı Tanıtım Bülteni

Reşat Gürel tarafından kaleme alınmış Öğretmen kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Mesleğinin kutsallığını bilen öğretmen için görev; sınıfların, okulların ve özellikle mesai saatlerinin dışına taşmalıdır.             Bitmeyen bir aşkın, dinmeyen bir yürek sızısının adıdır öğretmenlik; sadece sözle, yazıyla anlatılmayan, yaşanan.             Öğretmenlik, alemleri varlığının delili olarak yaratan Allah'ın, yarattıklarının en güzeli insana bağışladıklarının şükrüyle başlarsa bir başka anlam kazanır.  Peygamberiniz, kuşunun ölümüne çok üzülen bir çocuğa baş sağlığı dilemeye giden Hz. Muhammed'se, Başöğretmeniniz Kurtuluş Savaşı devam ederken Millî Eğitim Şurası'nı toplayan Mustafa Kemal Atatürk'se geceleriniz gündüzlerinize katılmış demektir.            Reşat Gürel'in öğretmenlikte 40 yılının çile ve erdemleriyle dolu hikâye adlı hatıraları arasında kendinizi bulacak, huzur duyacaksınız.


Öğretmen Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Öğretmen


Öğretmen Kitabı İndirme Linkleri


Öğretmen Pdf İndirme Linkleri

Öğretmen Yandex Disk Pdf İndir

Öğretmen Google Drive Pdf İndir


Öğretmen Epub İndirme Linkleri

Öğretmen Yandex Disk Ebup İndir

Öğretmen Google Drive Epub İndir


Öğretmen Mobi İndirme Linkleri


Öğretmen Yandex Disk Mobi İndir

Öğretmen Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Öğretmen Etiketleri

Öğretmen kitabı hakkında genel bilgiler, Öğretmen kitabının yazarı kimdir, Öğretmen kitabının özeti, Öğretmen pdf indirme linki, Öğretmen epub indirme linki, Öğretmen mobi indirme linki, Öğretmen kitabını indir, Öğretmen kitabı tanıtım bülteni, Öğretmen arka kapak yazısı, Öğretmen kitabı kaç sayfa, Öğretmen hangi yayınevi tarafından basıldı, Öğretmen kitabının türü nedir, Öğretmen kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information