-->

Nihan Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Nihan Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Nihan kitabını inceleyeceğiz. Cengiz Turgay Kanat tarafından yazılan Nihan kitabı 2018-06-20 tarihinde yayınlanmıştır. Nihan kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup DORLİON YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Nihan hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Cengiz Turgay Kanat tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Nihan Kitabı Tanıtım Bülteni

Cengiz Turgay Kanat tarafından kaleme alınmış Nihan kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Çok istiyorum; Kadınlar aşağılanmasınlar, Kadınlar tacize uğramasınlar, Ha keza tecavüze de, Kadınlar öldürülmesinler, Töre cinayetleri bitsin artık, Kadınlar şiddete maruz kalmasınlar, Kadına kalkan el analara kaldırılmış kabul edilsin, Kadın eğitim sisteminin birinci ve öncelikli dersi olsun.


Nihan Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Nihan


Nihan Kitabı İndirme Linkleri


Nihan Pdf İndirme Linkleri

Nihan Yandex Disk Pdf İndir

Nihan Google Drive Pdf İndir


Nihan Epub İndirme Linkleri

Nihan Yandex Disk Ebup İndir

Nihan Google Drive Epub İndir


Nihan Mobi İndirme Linkleri


Nihan Yandex Disk Mobi İndir

Nihan Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Nihan Etiketleri

Nihan kitabı hakkında genel bilgiler, Nihan kitabının yazarı kimdir, Nihan kitabının özeti, Nihan pdf indirme linki, Nihan epub indirme linki, Nihan mobi indirme linki, Nihan kitabını indir, Nihan kitabı tanıtım bülteni, Nihan arka kapak yazısı, Nihan kitabı kaç sayfa, Nihan hangi yayınevi tarafından basıldı, Nihan kitabının türü nedir, Nihan kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information