-->

Masallar Gerçek Olsa Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Masallar Gerçek Olsa Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Masallar Gerçek Olsa kitabını inceleyeceğiz. Kristan Higgins tarafından yazılan Masallar Gerçek Olsa kitabı 2018-07-20 tarihinde yayınlanmıştır. Masallar Gerçek Olsa kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ARKADYA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Masallar Gerçek Olsa hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kristan Higgins tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Masallar Gerçek Olsa Kitabı Tanıtım Bülteni

Kristan Higgins tarafından kaleme alınmış Masallar Gerçek Olsa kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Er ya da geç mutlu bir hayat sürmenin anahtarını bulacağıma, güzel günler göreceğime ve her şeyin uyum içinde olacağına inanırdım hep. Ama hayat, böyle değil maalesef…   İnsanları en mutlu gününe hazırlayan gelinlik tasarımcısı Jenny Tate,  her ne kadar eşinden boşanmış bir kadın olsa da eski kocası ve onun yeni, muhteşem ailesinin hâlâ etkisi altındadır. Bu samimiyetten dolayı artık kendi hayatına yön veremediğini düşünen Jenny, Manhattan'ı ardında bırakarak doğduğu yere Hudson'a gider. Orada hem kendi gelinlik dükkânını açacak hem de kız kardeşi Rachel ve mutlu ailesine yakın olacaktır. Böylece kalbini dinlendirme yollarını ararken gerçek ailenin ne demek olduğunu anlayacaktır.   Rachel Carver, üçüz bebekleri ve evliliğiyle gurur duyan mutlu bir annedir. Ta ki derinden sevdiği eşinin onu aldattığını öğrenene kadar…  Kız kardeşine destek olacakken kendisinin bu duruma düşmesi, kadınlık gururunu incitmiştir. Rachel, kız kardeşi Jenny ile birlikte bu zorlu süreci atlatmaya çalışırken hayattan neler istediğine karar verecektir.   Kristan Higgins'in kaleminden dökülen Masallar Gerçek Olsa, günümüz ilişkilerini irdeleyen, kâh hüzün kâh neşe kâh gözyaşıyla yoğrulmuş bir kardeşlik hikâyesi.     "Higgins duygusal açıdan güçlü bu hikâyeyle kadın edebiyatına kusursuz ve etkili bir geçiş yapıyor. Aşk, evlilik, kardeşlik ve sadakat üzerine kapsamlı bir araştırmayı destekleyen bir karakter ekibiyle karşımıza çıkıyor. Güçlü, duygusal ve başarılı bir yapıt."KIRKUS DERGİSİ


Masallar Gerçek Olsa Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Masallar Gerçek Olsa


Masallar Gerçek Olsa Kitabı İndirme Linkleri


Masallar Gerçek Olsa Pdf İndirme Linkleri

Masallar Gerçek Olsa Yandex Disk Pdf İndir

Masallar Gerçek Olsa Google Drive Pdf İndir


Masallar Gerçek Olsa Epub İndirme Linkleri

Masallar Gerçek Olsa Yandex Disk Ebup İndir

Masallar Gerçek Olsa Google Drive Epub İndir


Masallar Gerçek Olsa Mobi İndirme Linkleri


Masallar Gerçek Olsa Yandex Disk Mobi İndir

Masallar Gerçek Olsa Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Masallar Gerçek Olsa Etiketleri

Masallar Gerçek Olsa kitabı hakkında genel bilgiler, Masallar Gerçek Olsa kitabının yazarı kimdir, Masallar Gerçek Olsa kitabının özeti, Masallar Gerçek Olsa pdf indirme linki, Masallar Gerçek Olsa epub indirme linki, Masallar Gerçek Olsa mobi indirme linki, Masallar Gerçek Olsa kitabını indir, Masallar Gerçek Olsa kitabı tanıtım bülteni, Masallar Gerçek Olsa arka kapak yazısı, Masallar Gerçek Olsa kitabı kaç sayfa, Masallar Gerçek Olsa hangi yayınevi tarafından basıldı, Masallar Gerçek Olsa kitabının türü nedir, Masallar Gerçek Olsa kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information