-->

Kuyu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kuyu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kuyu kitabını inceleyeceğiz. Jessie Burton tarafından yazılan Kuyu kitabı 2019-05-30 tarihinde yayınlanmıştır. Kuyu kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup EPSİLON YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kuyu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jessie Burton tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kuyu Kitabı Tanıtım Bülteni

Jessie Burton tarafından kaleme alınmış Kuyu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Beş yıl önce Trinidad'dan İngiltere'ye gelen Odelle Bastien'in yaptığı ilk şey, yaşayabilmek için bir iş bulmaktı. Böylece çocukluk arkadaşı Cynth'in önerisiyle bir ayakkabıcıda çalışmaya başladı, ancak ayak parmakları olmayan birine servis vermek zorunda kaldığı gün daha iyi bir iş bulması ve kendini asıl tutkusu olan yazarlığa adaması gerektiğinden emin olmuştu. Temmuz ayının en sıcak günlerinden birinde Skelton Sanat Enstitüsü'nün mermer basamaklarını tırmanıp henüz kabul edildiği yazmanlık görevine başlamak için can atan Odelle'in hayatı, o büyük kapıları aralar aralamaz değişecekti… Hem de hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir biçimde!    Gizemli, karanlık atmosferiyle ona bakanları büyüleyen ve onlarca yıldır kayıp bir tablonun ortaya çıkışı, Kuyu'nun benzersiz olay örgüsüne ve farklı zamanlarda yaşanmış iki hikâyeye birden yön veriyor. Bu sayfaların içinde iki farklı roman olduğunu göreceksiniz; insanlık tarihin türlü mezalimlerine tanıklık edenlerin bir kuyu kadar karanlık öykülerine açılan iki kapı. Hangisini aralayacağınıza ya da hangisine inanacağınıza yalnızca siz karar verebilirsiniz. Yine de John Berger'ın, yol boyunca yardımı dokunabilecek o sözlerini hatırlatmakta fayda var:    "Bundan böyle hiçbir öykü, biricik öyküymüş gibi anlatılmasın."


Kuyu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kuyu


Kuyu Kitabı İndirme Linkleri


Kuyu Pdf İndirme Linkleri

Kuyu Yandex Disk Pdf İndir

Kuyu Google Drive Pdf İndir


Kuyu Epub İndirme Linkleri

Kuyu Yandex Disk Ebup İndir

Kuyu Google Drive Epub İndir


Kuyu Mobi İndirme Linkleri


Kuyu Yandex Disk Mobi İndir

Kuyu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kuyu Etiketleri

Kuyu kitabı hakkında genel bilgiler, Kuyu kitabının yazarı kimdir, Kuyu kitabının özeti, Kuyu pdf indirme linki, Kuyu epub indirme linki, Kuyu mobi indirme linki, Kuyu kitabını indir, Kuyu kitabı tanıtım bülteni, Kuyu arka kapak yazısı, Kuyu kitabı kaç sayfa, Kuyu hangi yayınevi tarafından basıldı, Kuyu kitabının türü nedir, Kuyu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information