-->

Küçük Fransız Pansiyonu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Küçük Fransız Pansiyonu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Küçük Fransız Pansiyonu kitabını inceleyeceğiz. Helen Pollard tarafından yazılan Küçük Fransız Pansiyonu kitabı 2016-10-14 tarihinde yayınlanmıştır. Küçük Fransız Pansiyonu kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup GÜRER YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Küçük Fransız Pansiyonu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Helen Pollard tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Küçük Fransız Pansiyonu Kitabı Tanıtım Bülteni

Helen Pollard tarafından kaleme alınmış Küçük Fransız Pansiyonu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Emmy ve erkek arkadaşı Nathan huzurlu bir tatil geçirmek üzere yeşillikler içindeki La Cour des Roses'a gelmişlerdir. Bu tatil, monotonlaşan ilişkilerine yeni bir heyecan kazandıracaktır. Ama olaylar hiç de Emmy'nin beklediği gibi gelişmez. Nathan ev sahipleri Rupert'ın seksi karısıyla kaçmış, geçirdiği ağır hastalığın üzerine karısı da kendisini terk eden Rupert ise pansiyonun işlerini yürütemez hale gelmiştir. Ona yardım eli uzatan Emmy olur.   Emmy bu davranışıyla insanların kalbini kazanır ve kendini yeni bir arkadaşlık ortamında bulur. Bu arada ateşli bahçıvan Ryan ve sinir bozucu (ya da muhteşem) muhasebeci Alain arasında kalan Emmy'yi çok daha zor bir ikilem beklemektedir: Tatil için geldiği bir yerde arkadaşlarını, ailesini ve bütün kariyerini terk ederek yeni bir hayata başlamak ya da İngiltere'ye geri dönmek.   Emmy bu zor ikilemi çözmeye çalışırken La Cour des Roses'un muhteşem verandasında ona katılmayı çok isteyeceksiniz.   Yurtdışında büyük ilgi gören La Cour des Roses serisinin bu ilk kitabından sonra geçtiğimiz günlerde serinin ikinci kitabı "Küçük Fransız Pansiyonuna Dönüş" İngilizce baskısıyla okuyucuların beğenisine sunuldu. Türk okurları önümüzdeki aylarda ikinci kitabı da okuma fırsatı bulacaklar.


Küçük Fransız Pansiyonu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Küçük Fransız Pansiyonu


Küçük Fransız Pansiyonu Kitabı İndirme Linkleri


Küçük Fransız Pansiyonu Pdf İndirme Linkleri

Küçük Fransız Pansiyonu Yandex Disk Pdf İndir

Küçük Fransız Pansiyonu Google Drive Pdf İndir


Küçük Fransız Pansiyonu Epub İndirme Linkleri

Küçük Fransız Pansiyonu Yandex Disk Ebup İndir

Küçük Fransız Pansiyonu Google Drive Epub İndir


Küçük Fransız Pansiyonu Mobi İndirme Linkleri


Küçük Fransız Pansiyonu Yandex Disk Mobi İndir

Küçük Fransız Pansiyonu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Küçük Fransız Pansiyonu Etiketleri

Küçük Fransız Pansiyonu kitabı hakkında genel bilgiler, Küçük Fransız Pansiyonu kitabının yazarı kimdir, Küçük Fransız Pansiyonu kitabının özeti, Küçük Fransız Pansiyonu pdf indirme linki, Küçük Fransız Pansiyonu epub indirme linki, Küçük Fransız Pansiyonu mobi indirme linki, Küçük Fransız Pansiyonu kitabını indir, Küçük Fransız Pansiyonu kitabı tanıtım bülteni, Küçük Fransız Pansiyonu arka kapak yazısı, Küçük Fransız Pansiyonu kitabı kaç sayfa, Küçük Fransız Pansiyonu hangi yayınevi tarafından basıldı, Küçük Fransız Pansiyonu kitabının türü nedir, Küçük Fransız Pansiyonu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information