-->

Kötü Geçmişler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kötü Geçmişler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kötü Geçmişler kitabını inceleyeceğiz. Muhammed S. El-Azab tarafından yazılan Kötü Geçmişler kitabı 2014-06-10 tarihinde yayınlanmıştır. Kötü Geçmişler kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kötü Geçmişler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Muhammed S. El-Azab tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kötü Geçmişler Kitabı Tanıtım Bülteni

Muhammed S. El-Azab tarafından kaleme alınmış Kötü Geçmişler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yirmi yaşlarındaki genç Kahireli Muhammed, ailesinden ve onu bekleyen durağan evlilik hayatından kurtulup biraz soluklanmak için yakın arkadaşı Moneim'le birlikte şehrin merkezinde bir oda kiralamaya karar verir. Merkezde yaşamanın iş bulmasını kolaylaştıracağı bahanesiyle ailesinden izin koparan Muhammed ve arkadaşının asıl amacı mekânı garsoniyer olarak kullanmaktır. Ancak mahremiyetin ve özel yaşamın pek de sağlam sınırlarla korunmadığı, insanın bazen kurt bazen kuzu olduğu bu metropolde hayat sürprizlerle doludur: İki arkadaş, hiçbir şeyin göründüğü kadar basit olmadığını yaşayarak öğrenecektir. Arap edebiyatının yeni nesil başarılı temsilcisi Muhammed S. El-Azab, Kahire'deki genç nüfusun yaşamına, toplumun geneline yayılan yozlaşmaya dürüstçe ve mizah dolu bir yaklaşımla ışık tuttuğu bu romanıyla, hem yaşadığı coğrafyada hem de dünya genelinde övgü topladı.


Kötü Geçmişler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kötü Geçmişler


Kötü Geçmişler Kitabı İndirme Linkleri


Kötü Geçmişler Pdf İndirme Linkleri

Kötü Geçmişler Yandex Disk Pdf İndir

Kötü Geçmişler Google Drive Pdf İndir


Kötü Geçmişler Epub İndirme Linkleri

Kötü Geçmişler Yandex Disk Ebup İndir

Kötü Geçmişler Google Drive Epub İndir


Kötü Geçmişler Mobi İndirme Linkleri


Kötü Geçmişler Yandex Disk Mobi İndir

Kötü Geçmişler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kötü Geçmişler Etiketleri

Kötü Geçmişler kitabı hakkında genel bilgiler, Kötü Geçmişler kitabının yazarı kimdir, Kötü Geçmişler kitabının özeti, Kötü Geçmişler pdf indirme linki, Kötü Geçmişler epub indirme linki, Kötü Geçmişler mobi indirme linki, Kötü Geçmişler kitabını indir, Kötü Geçmişler kitabı tanıtım bülteni, Kötü Geçmişler arka kapak yazısı, Kötü Geçmişler kitabı kaç sayfa, Kötü Geçmişler hangi yayınevi tarafından basıldı, Kötü Geçmişler kitabının türü nedir, Kötü Geçmişler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information