-->

Köpekler Lügati Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Köpekler Lügati Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Köpekler Lügati kitabını inceleyeceğiz. Cevat Akkanat tarafından yazılan Köpekler Lügati kitabı 2016-03-01 tarihinde yayınlanmıştır. Köpekler Lügati kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup OKUR KİTAPLIĞI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Köpekler Lügati hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Cevat Akkanat tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Köpekler Lügati Kitabı Tanıtım Bülteni

Cevat Akkanat tarafından kaleme alınmış Köpekler Lügati kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Endişe etmeyin, veteriner hekim değilim. Malumunuz, az biraz köpeklerle ilgilenirim. Onları yazılarıma konu edinebilecek kadar... Fakat bu ilginin temelinde yazı yazmak kaygısı değil, köpek korkusu yatar... Bir nevi 'korku ıslığı'... Veteriner hekim değilim, dedim, doğru söyledim. Fakat hekimlik, hakemlik yahut hâkimlik damarım bulunur, yani kimi konularda bazı hükümler verebilirim, veririm... Köpekler konusunda da... Evet, kaynaklar şöyle söylüyor: Başka canlılar gibi, köpeklerin de hayatlarını olumsuz etkileyen olay ve durumlar vardır. Bunlar köpeklerde strese sebep olabilir. Nelermiş onlar, bakın bakalım:…"


Köpekler Lügati Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Köpekler Lügati


Köpekler Lügati Kitabı İndirme Linkleri


Köpekler Lügati Pdf İndirme Linkleri

Köpekler Lügati Yandex Disk Pdf İndir

Köpekler Lügati Google Drive Pdf İndir


Köpekler Lügati Epub İndirme Linkleri

Köpekler Lügati Yandex Disk Ebup İndir

Köpekler Lügati Google Drive Epub İndir


Köpekler Lügati Mobi İndirme Linkleri


Köpekler Lügati Yandex Disk Mobi İndir

Köpekler Lügati Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Köpekler Lügati Etiketleri

Köpekler Lügati kitabı hakkında genel bilgiler, Köpekler Lügati kitabının yazarı kimdir, Köpekler Lügati kitabının özeti, Köpekler Lügati pdf indirme linki, Köpekler Lügati epub indirme linki, Köpekler Lügati mobi indirme linki, Köpekler Lügati kitabını indir, Köpekler Lügati kitabı tanıtım bülteni, Köpekler Lügati arka kapak yazısı, Köpekler Lügati kitabı kaç sayfa, Köpekler Lügati hangi yayınevi tarafından basıldı, Köpekler Lügati kitabının türü nedir, Köpekler Lügati kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information