-->

Kelebekten Sığınak Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kelebekten Sığınak Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kelebekten Sığınak kitabını inceleyeceğiz. Kezban Şahin Taysun tarafından yazılan Kelebekten Sığınak kitabı 2017-04-21 tarihinde yayınlanmıştır. Kelebekten Sığınak kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup YİTİK ÜLKE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kelebekten Sığınak hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kezban Şahin Taysun tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kelebekten Sığınak Kitabı Tanıtım Bülteni

Kezban Şahin Taysun tarafından kaleme alınmış Kelebekten Sığınak kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Kafesteki Kalp" ve "Aynadaki Göz" adlı kitapların yazarı Kezban Şahin Taysun'dan yeni ve ödüllü öyküler    Kelebekten Sığınak, doğal kaynakları hızla azalmış, yaşam alanı beton tarlasına dönüşmüş günümüz insanının, bu değişime uyum sağlamaya çalışırken duvarlar arasında kalmış duyguları, yoksunlukları ve huzur arayışına tanıklık ediyor. İlişkilerdeki sığlıklar, zamanın çöplüğüne atılan seviler, yüreğe inen yumruklar, tozlu sayfalardaki aşklar ve bellekteki izler mercek altına alınıyor. Bunun yanı sıra çağdaşlığı özümseyememiş, zihni karanlık erkek egemen toplumda kadın olmanın zorlukları ve yaşanan acılar, emekçilerin yeraltında ve yerüstünde yaşadığı trajik olaylar, hak ve özgürlük ihlalleri ile geçmişteki değerler, doğa, barış ve erdemli insana özlem gibi sorun ve kavramlara dem vuruyor. Kitaba adını veren öyküde ise doğanın gizemli cankurtaranları ile tanıştırıyor okuru. "…İşte tam da bu anda beklenmedik bir olay oldu. O kelebek sürüsü yeniden belirdi ve içinde olduğum çalının üzerine kondu. Sürü ansızın duvar örüp üzerimi örttü. Yaşadıklarıma inanamıyordum! Kelebekler sanki çığlığımı duyup koşup gelmişlerdi yanıma…"


Kelebekten Sığınak Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kelebekten Sığınak


Kelebekten Sığınak Kitabı İndirme Linkleri


Kelebekten Sığınak Pdf İndirme Linkleri

Kelebekten Sığınak Yandex Disk Pdf İndir

Kelebekten Sığınak Google Drive Pdf İndir


Kelebekten Sığınak Epub İndirme Linkleri

Kelebekten Sığınak Yandex Disk Ebup İndir

Kelebekten Sığınak Google Drive Epub İndir


Kelebekten Sığınak Mobi İndirme Linkleri


Kelebekten Sığınak Yandex Disk Mobi İndir

Kelebekten Sığınak Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kelebekten Sığınak Etiketleri

Kelebekten Sığınak kitabı hakkında genel bilgiler, Kelebekten Sığınak kitabının yazarı kimdir, Kelebekten Sığınak kitabının özeti, Kelebekten Sığınak pdf indirme linki, Kelebekten Sığınak epub indirme linki, Kelebekten Sığınak mobi indirme linki, Kelebekten Sığınak kitabını indir, Kelebekten Sığınak kitabı tanıtım bülteni, Kelebekten Sığınak arka kapak yazısı, Kelebekten Sığınak kitabı kaç sayfa, Kelebekten Sığınak hangi yayınevi tarafından basıldı, Kelebekten Sığınak kitabının türü nedir, Kelebekten Sığınak kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information