-->

Jack Engle’in İbretlik Hayat Hikayesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi kitabını inceleyeceğiz. Walt Whitman tarafından yazılan Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi kitabı 2017-10-20 tarihinde yayınlanmıştır. Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup TEKİN YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Walt Whitman tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Walt Whitman tarafından kaleme alınmış Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Yaşlı adamın, pek az kişinin katıldığı cenaze töreni bittikten, başkaları gittikten sonra ben yalnız kaldım, o güzel kuşluk vaktinin, Amerika sonbaharının en güzel gününün geri kalanını ağır ağır Trinity Mezarlığı'nı gezerek geçirdim. Oranın, derin bir kedere teslim olmamış o ciddi havasını ta içimde hissettim, başıboş dolaştım, bazen mezar taşı yazılarını kopya ettim. Çok uzamış ve yayılmış olan o sık otlar yüzümü örtüyordu. Tepemde, insanların çürüyen bedenleriyle beslenen ağaçların, içine kahverengi karışmış yeşilliği vardı."   Walt Whitman'ın edebi yaşamını yorumlamakta önemli bir yeri olan Jack Engle'ın İbretlik Hayat Hikâyesi, ilk kez 1852'de Sunday Dispatch gazetesinde, altı bölümlük tefrika halinde yayımlandı. Yüz altmış beş yıl sonra, 2016'da, Houston Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrencisi Zachary Turpin tarafından bulunana kadar da böyle bir romanın varlığından kimsenin haberi olmadı. Roman, Amerikalı şair Whitman'ın düzyazıdan şiire geçişiyle ilgili eski düşüncelerin tamamıyla değişmesine yol açarken onun çok bilinen Çimen Yaprakları adlı eserinin de ipuçlarını veriyor. Ülker İnce'nin başarılı çevirisiyle Türkçeye kazandırılan ve edebiyat tarihi açısından son derece değerli olan eser, ana babasız bir çocuğun maceralarını, yozlaşmış bir avukatı, bir mirasın gizlenmesi ve açığa çıkarılması sırasında yaşanan şaşırtıcı olayları konu edinirken Whitman'ın sarsıcı kurgusunu ve muzip üslubunu da yansıtıyor.


Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi


Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi Kitabı İndirme Linkleri


Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi Pdf İndirme Linkleri

Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi Yandex Disk Pdf İndir

Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi Google Drive Pdf İndir


Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi Epub İndirme Linkleri

Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi Yandex Disk Ebup İndir

Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi Google Drive Epub İndir


Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi Mobi İndirme Linkleri


Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi Yandex Disk Mobi İndir

Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi Etiketleri

Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi kitabı hakkında genel bilgiler, Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi kitabının yazarı kimdir, Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi kitabının özeti, Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi pdf indirme linki, Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi epub indirme linki, Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi mobi indirme linki, Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi kitabını indir, Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi kitabı tanıtım bülteni, Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi arka kapak yazısı, Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi kitabı kaç sayfa, Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi hangi yayınevi tarafından basıldı, Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi kitabının türü nedir, Jack Engle'in İbretlik Hayat Hikayesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information