-->

İstanbulda Kayıp Zamanlar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İstanbulda Kayıp Zamanlar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İstanbulda Kayıp Zamanlar kitabını inceleyeceğiz. Liji Pulcu Çizmeciyan tarafından yazılan İstanbulda Kayıp Zamanlar kitabı 2018-03-13 tarihinde yayınlanmıştır. 206 sayfa olarak yayınlanan İstanbulda Kayıp Zamanlar kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İstanbulda Kayıp Zamanlar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Liji Pulcu Çizmeciyan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İstanbulda Kayıp Zamanlar Kitabı Tanıtım Bülteni

Liji Pulcu Çizmeciyan tarafından kaleme alınmış İstanbulda Kayıp Zamanlar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İstanbul'da Kayıp Zamanlar, İstanbul'u, neredeyse Cumhuriyet'le yaşıt bir kız çocuğunun gözünden anlatıyor. Küçük yaşında Gazi Mustafa Kemal Paşa'yı Kocataş Yalısı'nın balkonundan konuşurken seyretmiş, sonra onun manevi kızlarıyla aynı okulda okumuş bir Cumhuriyet çocuğu… Ermeni Katolik bir ailenin kızı olarak doğan Liji Pulcu, Sarıyer'deki çocukluk günlerinden Osmanbey'deki ilk gençlik yıllarına uzanan dönemi dostlukları, komşulukları, okul hayatı, mesire gezileri ile renkli biçimde anlatıyor. Kendi anılarına nokta koyduktan sonra da, Şişli–Tünel hattındaki semtleri resmediyor. Bu semtlerin sakinlerinin, gündelik hayatının, alışveriş dünyasının, eğlence ve kültür çevrelerinin bir panoramasını çiziyor. İstanbul'da Kayıp Zamanlar, bu kadim şehrin yakın tarihine dair bellek tazelerken, kimileri az bilinen anekdotları kayda geçiyor: Adları sularla anılan sayısız mesireden, sokak eğlencelerine; Menderes'in imar faaliyetlerinden, AKM'nin on yıllar süren inşaatına; Türklerin, Fransızların, Rumların, Ermenilerin, Rusların ve Lehlerin sıcak bir öğrenci dayanışması içinde okuduğu Notre Dame de Sion'dan, Berna Moran ve Halide Edip'in öğrencileri büyülediği Edebiyat Fakültesi'ne…  


İstanbulda Kayıp Zamanlar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İstanbulda Kayıp Zamanlar


İstanbulda Kayıp Zamanlar Kitabı İndirme Linkleri


İstanbulda Kayıp Zamanlar Pdf İndirme Linkleri

İstanbulda Kayıp Zamanlar Yandex Disk Pdf İndir

İstanbulda Kayıp Zamanlar Google Drive Pdf İndir


İstanbulda Kayıp Zamanlar Epub İndirme Linkleri

İstanbulda Kayıp Zamanlar Yandex Disk Ebup İndir

İstanbulda Kayıp Zamanlar Google Drive Epub İndir


İstanbulda Kayıp Zamanlar Mobi İndirme Linkleri


İstanbulda Kayıp Zamanlar Yandex Disk Mobi İndir

İstanbulda Kayıp Zamanlar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İstanbulda Kayıp Zamanlar Etiketleri

İstanbulda Kayıp Zamanlar kitabı hakkında genel bilgiler, İstanbulda Kayıp Zamanlar kitabının yazarı kimdir, İstanbulda Kayıp Zamanlar kitabının özeti, İstanbulda Kayıp Zamanlar pdf indirme linki, İstanbulda Kayıp Zamanlar epub indirme linki, İstanbulda Kayıp Zamanlar mobi indirme linki, İstanbulda Kayıp Zamanlar kitabını indir, İstanbulda Kayıp Zamanlar kitabı tanıtım bülteni, İstanbulda Kayıp Zamanlar arka kapak yazısı, İstanbulda Kayıp Zamanlar kitabı kaç sayfa, İstanbulda Kayıp Zamanlar hangi yayınevi tarafından basıldı, İstanbulda Kayıp Zamanlar kitabının türü nedir, İstanbulda Kayıp Zamanlar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information