-->

Hikayeler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hikayeler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hikayeler kitabını inceleyeceğiz. Lev N. Tolstoy tarafından yazılan Hikayeler kitabı 2016-04-01 tarihinde yayınlanmıştır. Hikayeler kitabı Hikaye (çeviri) türünde yayınlanmış olup MAVİÇATI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hikayeler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Lev N. Tolstoy tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hikayeler Kitabı Tanıtım Bülteni

Lev N. Tolstoy tarafından kaleme alınmış Hikayeler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Anlatacağımız bu olay, İsa zamanında O'nun Hristiyanlığı insanlığa anlattığı, Tanrı'nın dinini insanlara yaymaya çalıştığı sırada yaşanmıştır. İsa'nın dini çok açık, uygulaması çok kolay bir dindi. Geniş insan toplulukların bu dini kolayca kabul etmesi bunun göstergesiydi zaten. Bu din kötülüklere dur dediğinden, insanların yapacağı kötülüklere hemencecik engel olduğundan onu kabul etmemek mümkün değil. Bu arada unutulan biri vardı. Bütün şeytanların başı Velzevul... Velzevul tam bir endişe girdabındaydı. Eğer İsa bu dini anlatmaktan vazgeçmezse, insanlar üzerindeki otoritesini, bir daha geri gelmemesiyle kaybedeceğini açıkça görüyordu. Evet, kaygı içindeydi ama kesinlikle ümitsizliğe düşmedi...


Hikayeler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hikayeler


Hikayeler Kitabı İndirme Linkleri


Hikayeler Pdf İndirme Linkleri

Hikayeler Yandex Disk Pdf İndir

Hikayeler Google Drive Pdf İndir


Hikayeler Epub İndirme Linkleri

Hikayeler Yandex Disk Ebup İndir

Hikayeler Google Drive Epub İndir


Hikayeler Mobi İndirme Linkleri


Hikayeler Yandex Disk Mobi İndir

Hikayeler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hikayeler Etiketleri

Hikayeler kitabı hakkında genel bilgiler, Hikayeler kitabının yazarı kimdir, Hikayeler kitabının özeti, Hikayeler pdf indirme linki, Hikayeler epub indirme linki, Hikayeler mobi indirme linki, Hikayeler kitabını indir, Hikayeler kitabı tanıtım bülteni, Hikayeler arka kapak yazısı, Hikayeler kitabı kaç sayfa, Hikayeler hangi yayınevi tarafından basıldı, Hikayeler kitabının türü nedir, Hikayeler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information