-->

Günyüzü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Günyüzü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Günyüzü kitabını inceleyeceğiz. Graham Swift tarafından yazılan Günyüzü kitabı 2016-09-08 tarihinde yayınlanmıştır. Günyüzü kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Günyüzü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Graham Swift tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Günyüzü Kitabı Tanıtım Bülteni

Graham Swift tarafından kaleme alınmış Günyüzü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sarah'nın kocası, evlerinde sığınmacı olarak kalan Kristina'ya âşık olmuştur. Kristina'nın konukluğu bir süre sonra bitecektir ancak Sarah bu ilişkinin biteceğinden emin değildir; polis eskisi dedektif George'a başvurur ve kuşkularını iletir. George, Kristina'yı ülkeden ayrılana dek takip edecektir. Ancak işler beklenenden çok farklı gelişir...


Günyüzü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Günyüzü


Günyüzü Kitabı İndirme Linkleri


Günyüzü Pdf İndirme Linkleri

Günyüzü Yandex Disk Pdf İndir

Günyüzü Google Drive Pdf İndir


Günyüzü Epub İndirme Linkleri

Günyüzü Yandex Disk Ebup İndir

Günyüzü Google Drive Epub İndir


Günyüzü Mobi İndirme Linkleri


Günyüzü Yandex Disk Mobi İndir

Günyüzü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Günyüzü Etiketleri

Günyüzü kitabı hakkında genel bilgiler, Günyüzü kitabının yazarı kimdir, Günyüzü kitabının özeti, Günyüzü pdf indirme linki, Günyüzü epub indirme linki, Günyüzü mobi indirme linki, Günyüzü kitabını indir, Günyüzü kitabı tanıtım bülteni, Günyüzü arka kapak yazısı, Günyüzü kitabı kaç sayfa, Günyüzü hangi yayınevi tarafından basıldı, Günyüzü kitabının türü nedir, Günyüzü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information