-->

Gölgede Kırk Derece Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gölgede Kırk Derece Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gölgede Kırk Derece kitabını inceleyeceğiz. İnci Aral tarafından yazılan Gölgede Kırk Derece kitabı 2018-02-20 tarihinde yayınlanmıştır. Gölgede Kırk Derece kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gölgede Kırk Derece hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İnci Aral tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gölgede Kırk Derece Kitabı Tanıtım Bülteni

İnci Aral tarafından kaleme alınmış Gölgede Kırk Derece kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Farkında olsak da olmasak da, gölgede kırk derecede geçer çoğumuzun yaşamı, yakıcı, kavurucu ilişkilerin gölgesinde sürüp gider. Yaşamlarımızın iklimini belirleyen yazılmamış kurallara, dayatılan rollere, giydirilen kıyafetlere başkaldırabiliriz, ya da uyum sağlayabiliriz. İnci Aral her zamanki ustalığıyla saklı iç dünyaların haritasını çıkarırken bir kez daha sorguluyor yaşamlarımızın derinliğini. "Gölgede Kırk Derece durgun kadınlık yaşantılarındaki yüklü yakıcılığı anılarımızda, duygularımızda, sezişlerimizde var eden çok güçlü metinlerden oluşmuş bir öykü kitabı. İnci Aral'ın öyküleri hem derin hem geniştir. Acıtıcı içtenlikleri cinsel karmaşanın alt katmanlarına neşter gibi iner, bilinçaltından fışkıran rüyaların mantığa belirsiz görünen ipuçlarını yakalar." Erendiz Atasü, Cumhuriyet Kitap "Gölgede Kırk Derece insanın iç evreninde saklı haritaları, gömülü olanı bulmanın ve yeniden yola çıkmaların kitabı. Öyküler düş ve gerçeğin buluştuğu/kesiştiği yerlerde geziniyor. Bir tuvale çizilmişçesine renkli ve canlı betimlemelerle ikili ilişkilerdeki çıkışsızlık ve farklı başlangıçlar vurgulanıyor. İnci Aral... aşkın, tutkunun, ölümün, çoğul sessizliğin ve dirimin yeni izdüşümlerini yansıtıyor." Ufuk Acuner, Varlık


Gölgede Kırk Derece Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gölgede Kırk Derece


Gölgede Kırk Derece Kitabı İndirme Linkleri


Gölgede Kırk Derece Pdf İndirme Linkleri

Gölgede Kırk Derece Yandex Disk Pdf İndir

Gölgede Kırk Derece Google Drive Pdf İndir


Gölgede Kırk Derece Epub İndirme Linkleri

Gölgede Kırk Derece Yandex Disk Ebup İndir

Gölgede Kırk Derece Google Drive Epub İndir


Gölgede Kırk Derece Mobi İndirme Linkleri


Gölgede Kırk Derece Yandex Disk Mobi İndir

Gölgede Kırk Derece Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gölgede Kırk Derece Etiketleri

Gölgede Kırk Derece kitabı hakkında genel bilgiler, Gölgede Kırk Derece kitabının yazarı kimdir, Gölgede Kırk Derece kitabının özeti, Gölgede Kırk Derece pdf indirme linki, Gölgede Kırk Derece epub indirme linki, Gölgede Kırk Derece mobi indirme linki, Gölgede Kırk Derece kitabını indir, Gölgede Kırk Derece kitabı tanıtım bülteni, Gölgede Kırk Derece arka kapak yazısı, Gölgede Kırk Derece kitabı kaç sayfa, Gölgede Kırk Derece hangi yayınevi tarafından basıldı, Gölgede Kırk Derece kitabının türü nedir, Gölgede Kırk Derece kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information