-->

Gizli Hedef Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gizli Hedef Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gizli Hedef kitabını inceleyeceğiz. Robert Goddard tarafından yazılan Gizli Hedef kitabı 2008-09-01 tarihinde yayınlanmıştır. Gizli Hedef kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ERKO YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gizli Hedef hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Robert Goddard tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gizli Hedef Kitabı Tanıtım Bülteni

Robert Goddard tarafından kaleme alınmış Gizli Hedef kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Okuyucunun merakını hep canlı tutan, entrika, ihanet ve intikam kokuları saçan, heyecan dolu, sürükleyici bir bestseller... Her şey 1981 yılı Temmuz ayının son Pazartesi günü, tarihi bir mekâna ev sahipliği yapan Avebury köyünde başladı. Sıcak ve sakin bir öğleden sonra genç bir kadın, bir erkek ve iki kızdan oluşan üç kardeşle birlikte tarihi taşlara doğru yürürken, köyün barında Griffin adlı birini bekleyen genç bir adam onları izliyordu. Nereden geldiği belli olmayan bir adamın, üç kardeşten en küçük kızı minibüse bindirip kaçırmasıyla sükûnet bozuldu: "Hepsi topu topu bir saniye sürmüştü. Biraz sonra herkes koşacaktı. Oğlan çocuğu ağlayacaktı. Kadın çığlık atacaktı. Red Lion'un önünde bira içen adam, gözleri kızın asfalt üzerinde yayılan kanlarından kırmızıya boyanan mavi-beyazelbisesine atlayacaktı. Kızın gözleri adamınkilerle buluşmuş görünecekti. Ve o gözler bir daha görmeyecekti."


Gizli Hedef Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gizli Hedef


Gizli Hedef Kitabı İndirme Linkleri


Gizli Hedef Pdf İndirme Linkleri

Gizli Hedef Yandex Disk Pdf İndir

Gizli Hedef Google Drive Pdf İndir


Gizli Hedef Epub İndirme Linkleri

Gizli Hedef Yandex Disk Ebup İndir

Gizli Hedef Google Drive Epub İndir


Gizli Hedef Mobi İndirme Linkleri


Gizli Hedef Yandex Disk Mobi İndir

Gizli Hedef Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gizli Hedef Etiketleri

Gizli Hedef kitabı hakkında genel bilgiler, Gizli Hedef kitabının yazarı kimdir, Gizli Hedef kitabının özeti, Gizli Hedef pdf indirme linki, Gizli Hedef epub indirme linki, Gizli Hedef mobi indirme linki, Gizli Hedef kitabını indir, Gizli Hedef kitabı tanıtım bülteni, Gizli Hedef arka kapak yazısı, Gizli Hedef kitabı kaç sayfa, Gizli Hedef hangi yayınevi tarafından basıldı, Gizli Hedef kitabının türü nedir, Gizli Hedef kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information