-->

Exodus - Çıkış Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Exodus - Çıkış Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Exodus - Çıkış kitabını inceleyeceğiz. A. Burak Sunar tarafından yazılan Exodus - Çıkış kitabı 2015-01-31 tarihinde yayınlanmıştır. Exodus - Çıkış kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Exodus - Çıkış hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca A. Burak Sunar tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Exodus - Çıkış Kitabı Tanıtım Bülteni

A. Burak Sunar tarafından kaleme alınmış Exodus - Çıkış kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Exodus : Çıkış Exodus Kabalistlerin dilinde "Çıkmak" anlamına gelir. Daha açık bir ifade ile Firavun'un ülkesi Mısır'dan çıkmak. Musa'nın geçmişte halkıyla beraber yapmış olduğu şeydi bu."Firavun(ların)'dan kaçtılar. Böylece Mısır sürgününden kurtuldular," der bilgeler. Bu ne kadar doğru bilmiyoruz. Ama denemek için bir şansımız olabilir. Bizi sürgünde tutan şey nedir?Bunu henüz bilmiyoruz. Ama eğer görecek gözlerimiz olsaydı. Kendi gerçeğimizi daha yakından keşfedebilseydik inanıyorum ki dünyadan artık şikayet etmezdik.Bunun için psikolojiye, sosyolojiye, tarihe ve hepsinden önemlisi bir başka şeye ihtiyacımız var gibi görünüyor.Artık sürdürülemez bir dünyada dünya nimetlerinden istifade etmenin bile bir tadı yok gibi. Kendi Babil Kulelerimizi inşa ettik. Şimdi onları yıkmanın zamanı...


Exodus - Çıkış Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Exodus - Çıkış


Exodus - Çıkış Kitabı İndirme Linkleri


Exodus - Çıkış Pdf İndirme Linkleri

Exodus - Çıkış Yandex Disk Pdf İndir

Exodus - Çıkış Google Drive Pdf İndir


Exodus - Çıkış Epub İndirme Linkleri

Exodus - Çıkış Yandex Disk Ebup İndir

Exodus - Çıkış Google Drive Epub İndir


Exodus - Çıkış Mobi İndirme Linkleri


Exodus - Çıkış Yandex Disk Mobi İndir

Exodus - Çıkış Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Exodus - Çıkış Etiketleri

Exodus - Çıkış kitabı hakkında genel bilgiler, Exodus - Çıkış kitabının yazarı kimdir, Exodus - Çıkış kitabının özeti, Exodus - Çıkış pdf indirme linki, Exodus - Çıkış epub indirme linki, Exodus - Çıkış mobi indirme linki, Exodus - Çıkış kitabını indir, Exodus - Çıkış kitabı tanıtım bülteni, Exodus - Çıkış arka kapak yazısı, Exodus - Çıkış kitabı kaç sayfa, Exodus - Çıkış hangi yayınevi tarafından basıldı, Exodus - Çıkış kitabının türü nedir, Exodus - Çıkış kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information