-->

Elric Rüya Diyarlarında Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Elric Rüya Diyarlarında Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Elric Rüya Diyarlarında kitabını inceleyeceğiz. Michael Moorcock tarafından yazılan Elric Rüya Diyarlarında kitabı 2018-10-20 tarihinde yayınlanmıştır. Elric Rüya Diyarlarında kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup İTHAKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Elric Rüya Diyarlarında hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Michael Moorcock tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Elric Rüya Diyarlarında Kitabı Tanıtım Bülteni

Michael Moorcock tarafından kaleme alınmış Elric Rüya Diyarlarında kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Fantastik edebiyatta hiçbir karakterin yapamadığını yapan, takipçisi eserleri kökten etkileyen yegâne karakter: Moorcock'ın fiziksel olarak zayıf, zihinsel olarak sorunlu, bir uyuşturucu bağımlısı gibi kılıcına tutkun, rock'n'roll tarzı anti-kahramanı Elric!   Michael Moorcock'ın yarattığı efsanevi karakter Melnibonéli Elric, serinin beşinci kitabı Rüya Diyarlarında'da Elric hikâyesinin başlangıcına götürüyor bizi. Kronolojik olarak Melnibonéli Elric'ten sonra geçen İnci Kalesi'nde, Elric hikâyeye ismini veren kaleyi bulmak için kılıcından, ona güç veren büyülerden mahrum kalma pahasına bir genç kızın rüyalarına adım atıyor.   Bu ciltte ayrıca Neil Gaiman'ın önsözü ve Michael Moorcock'a ithaf ettiği Eski Moorcock Dolu Bir Yaşam öyküsü, DC tarafından yayımlanmış Elric: Bir Büyücünün Eğitimi çizgi romanının senaryosu, Fildişinden Portre isimli bir bir Elric öyküsü ve Moorcock'ın fantazi edebiyatı üzerine yazdığı Fantazi Suretleri'nin üçüncü bölümü okurlarla buluşuyor.


Elric Rüya Diyarlarında Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Elric Rüya Diyarlarında


Elric Rüya Diyarlarında Kitabı İndirme Linkleri


Elric Rüya Diyarlarında Pdf İndirme Linkleri

Elric Rüya Diyarlarında Yandex Disk Pdf İndir

Elric Rüya Diyarlarında Google Drive Pdf İndir


Elric Rüya Diyarlarında Epub İndirme Linkleri

Elric Rüya Diyarlarında Yandex Disk Ebup İndir

Elric Rüya Diyarlarında Google Drive Epub İndir


Elric Rüya Diyarlarında Mobi İndirme Linkleri


Elric Rüya Diyarlarında Yandex Disk Mobi İndir

Elric Rüya Diyarlarında Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Elric Rüya Diyarlarında Etiketleri

Elric Rüya Diyarlarında kitabı hakkında genel bilgiler, Elric Rüya Diyarlarında kitabının yazarı kimdir, Elric Rüya Diyarlarında kitabının özeti, Elric Rüya Diyarlarında pdf indirme linki, Elric Rüya Diyarlarında epub indirme linki, Elric Rüya Diyarlarında mobi indirme linki, Elric Rüya Diyarlarında kitabını indir, Elric Rüya Diyarlarında kitabı tanıtım bülteni, Elric Rüya Diyarlarında arka kapak yazısı, Elric Rüya Diyarlarında kitabı kaç sayfa, Elric Rüya Diyarlarında hangi yayınevi tarafından basıldı, Elric Rüya Diyarlarında kitabının türü nedir, Elric Rüya Diyarlarında kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information