-->

Damasceno Monteireonun Kayıp Başı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Damasceno Monteireonun Kayıp Başı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Damasceno Monteireonun Kayıp Başı kitabını inceleyeceğiz. Antonio Tabucchi tarafından yazılan Damasceno Monteireonun Kayıp Başı kitabı tarihinde yayınlanmıştır. Damasceno Monteireonun Kayıp Başı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Damasceno Monteireonun Kayıp Başı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Antonio Tabucchi tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Damasceno Monteireonun Kayıp Başı Kitabı Tanıtım Bülteni

Antonio Tabucchi tarafından kaleme alınmış Damasceno Monteireonun Kayıp Başı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Porto'da bir parkta, bir gencin başsız cesedi bulunur. Olayı araştırmak üzere gönderilen gazete muhabiri Firmino, acımasızca işlenmiş bu cinayeti aşama aşama açığa çıkaracaktır. Tabucchi, gerçek bir olaydan yola çıkarak yazdığı romanında, ilginç yaratıcılık sezgisiyle henüz aydınlanmamış bir cinayetin failini de doğru tahmin etmişti. Polisiye bir öykü çerçevesinde gelişen Damasceno Monteiro'nun Kayıp Başı'nda güzel Porto şehri de neredeyse bir roman kişisine dönüşür. Ama romanın en unutulmaz kişisi Loton'dur: Yaşamını adalet mekanizmasının ardındaki Temel Norm'u anlamaya adamış dev cüsseli, sıradışı bir avukat. Öldürülen genci savunmayı üstlenen aristokratik ve anarşist Loton, romana metafizik bir boyut kazandırır; okur, onun düşüncelerine kulak verirken, aynı zamanda adalet kavramı, işkence, polisin uyguladığı şiddet, uyuşturucu trafiği gibi çağımızın temel sorunları üzerine de düşünme olanağı bulur. Tabucchi, soluk soluğa okunan bu polisiye öyküye felsefi bir derinlik kazandırarak başarılması güç bir yazarlık örneği sunuyor bize.


Damasceno Monteireonun Kayıp Başı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Damasceno Monteireonun Kayıp Başı


Damasceno Monteireonun Kayıp Başı Kitabı İndirme Linkleri


Damasceno Monteireonun Kayıp Başı Pdf İndirme Linkleri

Damasceno Monteireonun Kayıp Başı Yandex Disk Pdf İndir

Damasceno Monteireonun Kayıp Başı Google Drive Pdf İndir


Damasceno Monteireonun Kayıp Başı Epub İndirme Linkleri

Damasceno Monteireonun Kayıp Başı Yandex Disk Ebup İndir

Damasceno Monteireonun Kayıp Başı Google Drive Epub İndir


Damasceno Monteireonun Kayıp Başı Mobi İndirme Linkleri


Damasceno Monteireonun Kayıp Başı Yandex Disk Mobi İndir

Damasceno Monteireonun Kayıp Başı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Damasceno Monteireonun Kayıp Başı Etiketleri

Damasceno Monteireonun Kayıp Başı kitabı hakkında genel bilgiler, Damasceno Monteireonun Kayıp Başı kitabının yazarı kimdir, Damasceno Monteireonun Kayıp Başı kitabının özeti, Damasceno Monteireonun Kayıp Başı pdf indirme linki, Damasceno Monteireonun Kayıp Başı epub indirme linki, Damasceno Monteireonun Kayıp Başı mobi indirme linki, Damasceno Monteireonun Kayıp Başı kitabını indir, Damasceno Monteireonun Kayıp Başı kitabı tanıtım bülteni, Damasceno Monteireonun Kayıp Başı arka kapak yazısı, Damasceno Monteireonun Kayıp Başı kitabı kaç sayfa, Damasceno Monteireonun Kayıp Başı hangi yayınevi tarafından basıldı, Damasceno Monteireonun Kayıp Başı kitabının türü nedir, Damasceno Monteireonun Kayıp Başı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information