-->

Cupcake Dükkanının Sırrı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Cupcake Dükkanının Sırrı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Cupcake Dükkanının Sırrı kitabını inceleyeceğiz. Meg Donohue tarafından yazılan Cupcake Dükkanının Sırrı kitabı 2015-04-28 tarihinde yayınlanmıştır. Cupcake Dükkanının Sırrı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PUPA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Cupcake Dükkanının Sırrı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Meg Donohue tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Cupcake Dükkanının Sırrı Kitabı Tanıtım Bülteni

Meg Donohue tarafından kaleme alınmış Cupcake Dükkanının Sırrı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Meg Donohue'nun incelikli, alçakgönüllü bilgelikle yazılmış "Cupcake Dükkânının Sırrı" kitabı dostluğun pek çok katmanının çarpıcı biçimde gözler önüne serilmesi öylesine canlı anlatılmış bir öykü ki, (neredeyse) kremayı tadabiliyorsunuz." – Sarah Jio, Mart Menekşeleri ve Böğürtlen Kışı kitaplarının yazarı "Donohue'nun tatlı ilk çalışması, katı yürekli bir West Coast kızının gelişimini, kendisini dostluğun, sevginin ve düzinelerce kekin ellerine bırakmasını zekice ele alıyor... Donohue'nin lezzetli romantik gerilimi okuyucuların ağzını sulandıracak." – Publishers Weekly Özgür ruhlu Annie Quintana ve sosyete kızı Julia St Clair iki farklı dünyadan gelmektedir. Ama St. Clairler'in dadılarının kızı olan Annie, Julia'nın San Francisco konağında büyür. İkili, sınıf ayrımından anlamayan küçük kızlara özgü bir bağ kurar; ta ki yaşamlarını altüst eden gençlik ihaneti, dostluklarını yok eden dek.


Cupcake Dükkanının Sırrı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Cupcake Dükkanının Sırrı


Cupcake Dükkanının Sırrı Kitabı İndirme Linkleri


Cupcake Dükkanının Sırrı Pdf İndirme Linkleri

Cupcake Dükkanının Sırrı Yandex Disk Pdf İndir

Cupcake Dükkanının Sırrı Google Drive Pdf İndir


Cupcake Dükkanının Sırrı Epub İndirme Linkleri

Cupcake Dükkanının Sırrı Yandex Disk Ebup İndir

Cupcake Dükkanının Sırrı Google Drive Epub İndir


Cupcake Dükkanının Sırrı Mobi İndirme Linkleri


Cupcake Dükkanının Sırrı Yandex Disk Mobi İndir

Cupcake Dükkanının Sırrı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Cupcake Dükkanının Sırrı Etiketleri

Cupcake Dükkanının Sırrı kitabı hakkında genel bilgiler, Cupcake Dükkanının Sırrı kitabının yazarı kimdir, Cupcake Dükkanının Sırrı kitabının özeti, Cupcake Dükkanının Sırrı pdf indirme linki, Cupcake Dükkanının Sırrı epub indirme linki, Cupcake Dükkanının Sırrı mobi indirme linki, Cupcake Dükkanının Sırrı kitabını indir, Cupcake Dükkanının Sırrı kitabı tanıtım bülteni, Cupcake Dükkanının Sırrı arka kapak yazısı, Cupcake Dükkanının Sırrı kitabı kaç sayfa, Cupcake Dükkanının Sırrı hangi yayınevi tarafından basıldı, Cupcake Dükkanının Sırrı kitabının türü nedir, Cupcake Dükkanının Sırrı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information